Goose píše:Hele a co nejakej alkohol...povezete nekdo neco???Nebo kazdej svuj...jako ten chleba???O tom alkoholu jsem mel psat radeji sz aby si Ivos nemyslel,ze rypu...
Je tam hospoda , ale já si vezu všechno sebou i chleba . A hlavně skleničky
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Vít, Jiří píše:teda chlapi - nechte těch vytáček - já vám připravuju takovou lahůdku --- neprozradím -aby jste se měli na co těšit -jenom prozradím že ste to určitě ještě nikdo nejedl tak koukejte dorazit :)jídla bude jistě dost jen zkuste někdo vzít s sebou chleba nebo nějakou pochutinu k tomu
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Goose píše:Hele a co nejakej alkohol...povezete nekdo neco???Nebo kazdej svuj...jako ten chleba???O tom alkoholu jsem mel psat radeji sz aby si Ivos nemyslel,ze rypu...
Rejpal jsi, ale vůbec mně to netankuje...každopádně bychom aféru Ivoš a domácí lihoviny mohli opustit
A na pivo (když zůstanu přes noc) si dojdem na točený,ne?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Rejpal jsi, ale vůbec mně to netankuje...každopádně bychom aféru Ivoš a domácí lihoviny mohli opustit
----------------------------
To si piš " Ivoši " že na točený taky půjdu,na to první a poslední jinak
jsem rád,že to dostalo zase ten správný směr a sraz se blíží. Už se těšíme.
Zdravim všechny na foru Vazoun
Jasne,vsechno musi jednou skoncit a tak i ja ti uz dam pokoj...ale sranda musi byt... Na toceny zajdem...ale taky podle toho co to bude za toceny... Ja jsem v pivu dost vybirabej...nejradeji Kozla nebo Stelinku...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Jirko, my na točený asi nepůjdem, že jo ? zustaneme věrný dobrýmu vínu
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Nevim mozna dneska muzes mit i na auto papiry se svolenim rodicu od 17let...? O tom pivu bych ti moh vypravet story jak jme se dobre bavili a to u nas radneho patriotismu Radegastu...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG