koupě Daewoo Nexia

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Loser
Kontaktovat uživatele:

..

Příspěvek od Loser »

no,moje Nexie má najeto 155000km,jsem druhej majitel.je to r.v.95 a od r.95 do teď byla servisována ve značkovém servisu Daewoo.Motoricky je v perfektnim stavu,ale interiér bo to bylo pracovní auto je jako kdyby to auto mělo 5xtolik...a myslim,že za 5000kč jsem lepší kup udělat nemohl :-)

šlape jako hodinky,jsem jel po dálnici 150km/h a říkal jsem si jak ta 5 pořád táhne,pak jsem si všiml,že tam mam 4 :-)
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
Reklama

Dall

Miloshova Nexie

Příspěvek od Dall »

Slávku : Miloshovo Nexii mám já.

Teď skoro po roce bych řekl, že se o ní dobře starám. Myslím že v tomto případě měla skutečně najeto tolik kolik bylo deklarováno (cca 110 tis) . Je na ní celkově znát, že nebyla zanedbaná. Předtím jsme měl kadetta který měl papírově jenom 130 tis ale stav byl nesrovnatelně horší.
Jediné co jsem musel do června měnit byl vzduch filtr, hadice odvětrávání víka(prkotina) a zelenou tuning hlavici řadící páky nahradila šedá potažená kůží. Ta kulatá kovová mi prostě nesedla. A pak mi ještě prasknula trubka u výfuku.V servisu říkali že tak čistej lom ještě neviděli. Jako by to někdo uříz laserem. Takže vcelku spokojenost.

Až teď mi hodně :cry: zkomplikovali život ti fušeři co Miloshovi servisovali motor. Obyčejná kontrola svíček se změnila v horor. Po tom co jedna vylezla ven i se spirálou (špatně udělaná heli-coil vložka do strženého závitu) a další měla viditelně zdeformované závity a v nich hliníkové špony mě přešla legrace. Navíc se ukázalo že víko vačky je opakovaně přetažený a nálitky na něm zdeformovaný takže i s novým origo těsněním trochu prosakuje. Šrouby držící víko musely dostatat taky záhul protože jeden prasknul při dotahování momenťákem na předepsaných 8Nm !
Habron

Příspěvek od Habron »

To jsou ti samí, co Milošovi měnili spojku a ta nová po výměně prokluzovala? Asi odborníci ...
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
Loser
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od Loser »

nakopat je do zadků odborníky
Nexia Sedan r.95 1.5GLX 16V DOHC 67kw
-dělám z ní zase krasavici,motoricky je perfektní
-Barvy a Laky umim taky(mam chytrou přítelkyni)
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

ja nerikam ze Miloshova nexie byla nejak zanedbana, videl sem ji, ja se tu bavim o tom, ze vzhledem ke stari auta poctivich 80 tisic je spis rarita nez skutecnost :D :D
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Slavek píše:ja nerikam ze Miloshova nexie byla nejak zanedbana, videl sem ji, ja se tu bavim o tom, ze vzhledem ke stari auta poctivich 80 tisic je spis rarita nez skutecnost :D :D
Slávku moje Nexie má najeto 93600 a když jsem jí před třemi roky kupoval,měla najeto 57400km! Poctivěě doložených serv.knížkou,jo a je z německa. Jen je ten rozdíl,že jsem si ji dovezl sám. :lol:
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“