koupě Daewoo Nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
koupě Daewoo Nexia
Narazil jsem v autobazaru na Nexii z roku 1995 za cenu 39 000 Kč, která má najeto cca 82 000 km.
Potřeboval bych akutně a rychle poradit na co se mám zaměřit a kde mám kontrolovat zda auto nebylo nabourané a po domácku opravované.
Děkuji za brzkou radu Edmond
Potřeboval bych akutně a rychle poradit na co se mám zaměřit a kde mám kontrolovat zda auto nebylo nabourané a po domácku opravované.
Děkuji za brzkou radu Edmond
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tady máš relevantní články:
https://www.nexiaclub.com/jak-koupit-nexii/
https://www.nexiaclub.com/daewoo-nexia-po-100-000-km/
https://www.nexiaclub.com/jak-koupit-nexii/
https://www.nexiaclub.com/daewoo-nexia-po-100-000-km/
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pokud je v ceskym bazaru tak se mi nechce verit ze ma 80 t
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ja nevim ze lidi neverej tomu ze auto 10 let stary muze mit najeto pod 100tSlavek píše:pokud je v ceskym bazaru tak se mi nechce verit ze ma 80 t
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, Miloši... moje Nexia má najeto 65.000 km, není na tom nic divného.milosh píše:ja nevim ze lidi neverej tomu ze auto 10 let stary muze mit najeto pod 100tSlavek píše:pokud je v ceskym bazaru tak se mi nechce verit ze ma 80 t
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
ja s tim prave souhlasim ze to je ok, to Slavek se divi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Moje espero napriklad malo (vraj) najazdene 115tkm po 9 rokoch. Ale podla predoslych majitelov tomu celkom verim. Najprv 7 rokov a 25tkm u nejakej pani stomatologicky a potom 2 roky a 90tkm u predosleho majitela.
Otazka je co je lepsie. Ci auto ktorym sa jazdilo denne do roboty par km a namiesto oleja z neho vypustali mazut ale ma 60tkm alebo auto ktore ma stvrt alebo pol miliona km ale motor cisty, pretoze jazdilo len dlhe trasy po dialniciach.
Otazka je co je lepsie. Ci auto ktorym sa jazdilo denne do roboty par km a namiesto oleja z neho vypustali mazut ale ma 60tkm alebo auto ktore ma stvrt alebo pol miliona km ale motor cisty, pretoze jazdilo len dlhe trasy po dialniciach.
Verit muzes, ale to je tak vse... BTW veril bys, kdybys posleze nasel v motorovem prostoru visacku, na ktere by bylo uvedeno, ze pred 2 lety byl menen olej pri celkovem poctu km o 60 000 vetsim, nez je uvedeno na bazarnicke ceduli?milosh píše:ja nevim ze lidi neverej tomu ze auto 10 let stary muze mit najeto pod 100t
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Mno, mel jsem nexii r1997 a najeto pred rokem 112t km poctivych !!!Slam píše:Verit muzes, ale to je tak vse... BTW veril bys, kdybys posleze nasel v motorovem prostoru visacku, na ktere by bylo uvedeno, ze pred 2 lety byl menen olej pri celkovem poctu km o 60 000 vetsim, nez je uvedeno na bazarnicke ceduli?milosh píše:ja nevim ze lidi neverej tomu ze auto 10 let stary muze mit najeto pod 100t
kolega ma corsu kupovanou new v r1997 a najeto 90t km.
otec ma P309 rv1991 a najeto 100t km, vse jsou to papirove dolozeny auta s ujetyma km nevim no, mozna se muze najit par aut stocenych ale ne nexie, to snad clovek hned pozna jak je to auto sjety kdyz ma o 100t km vic..
Na co se zaměřit
jedna z věcí kterou si nech ukázat je stav svíček. Kromě opálení elektrod které ti napoví jak to dobře spaluje tím můžeš ušetřit spoustu peněz. Pokud třeba na autě je opravovaný stržený závit v hlavě motoru a je opravenej špatně,tak ti může svíčka vyjet ven včetně závitové vložky. Oprava hlavy tě pak bude stát třeba 8800,- jako mě.
Tak ja vam neviem. Moja Nexia bude mat tento rok 200.000km. Mozno je lepsia ako tie co maju 100.000km. A je v pohode, take male vrtochy sice obcas su no to je bezne na kazdom aute ale nikde nepreesakuje olej (teda az na hadicku advetravania motora ako je ta odbocka) a doteraz maxxxxx spolahliva. A cuduj sa svete spotreba je tiez dobra. Vsetko to je o udrzbe. Hlavne pozor na vymenu oleja a inac take tie bezne veci ako capy atd.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Miloshi: jak si prodal svoji nexi???? daval si ji do bazaru?????.
No taham auta a mam dost dobry duvod todle rikat, kdybych nevedel jak se to dela tak bych to netvrdil. Hlavne se kouknout jestli to auto jezdilo u nas tak mozna tych 80 je pravda, kdyz s autem se zachazi dobre tak to na interjeru neni moc poznat kolik ma najeto, kdo koukal do miho espera tak nevim jestli by nekdo poznal ze to auto ma uz hodne prez 200t, ale pokud to bude dovezeny tak je tu 89% sance ze to bude stoceny, neverim pokud mi to neprokaze ze tych 80 ma poctivych.
JRD: kdyz mas 5 aut tak bych veril ze kazdy ma najeto 50
No taham auta a mam dost dobry duvod todle rikat, kdybych nevedel jak se to dela tak bych to netvrdil. Hlavne se kouknout jestli to auto jezdilo u nas tak mozna tych 80 je pravda, kdyz s autem se zachazi dobre tak to na interjeru neni moc poznat kolik ma najeto, kdo koukal do miho espera tak nevim jestli by nekdo poznal ze to auto ma uz hodne prez 200t, ale pokud to bude dovezeny tak je tu 89% sance ze to bude stoceny, neverim pokud mi to neprokaze ze tych 80 ma poctivych.
JRD: kdyz mas 5 aut tak bych veril ze kazdy ma najeto 50
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
Slavku, nexii koupil clovek co videl inzerat na kadett.cz tam jsem to taky daval a pak koukal i na nexiaclub, vypadal ze se o ni bude dobre starat, ale uz sjem to auto rok nevidel - ted jezdi v Moste