Kryt motoru
Moderátor: Blue Lanos
Kryt motoru
Tak jsem inspirovan JRD McLARENem zakoupil strirbny sprej a nalakoval kryt motoru...pak nastala piplacka s napisem na nem...ale i to jsem zvladnul a takhle vypada konecna verze...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
Napis sem prestrikal taky...a pak jsem ho omaloval lihovkou...asi to moc nevydrzi ale zatim to vypada hezky...jedine zkusim to prejet bezbarvym lakem a ten by mohl udrzet tu lihovku dele cernou... Jelikoz mi sprej zbyl tak se chystam jeste nalakovat ten plechovej kryt pred motorem...myslim to jak kreje parohy nebo jak se to jmenuje...zastavte me jestli kecma nesmysli...proste ten sedej plech jak je na nem ta varovna kresba HOT...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Pekne to mate chlapci,jak vyresim problem s potvorama co se mi chodi ohrivat na motor a delali mi tam bordel a skodi tak si to asi taky hodim do barvy vozu....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha