maximální rychlost
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Racek
Vážení kadett byl betsseler trhu ve své době - předběhl konkurenci a ještě dnes s nexií ( kadett, racer - faceling italia - nexie ) má co říci.
Ke škodovce dodávám, kdyby v roce 1971 vyjel typ 741 cca 1,5 obsah, kklasická zadokolka, byla by asi škodovka někde jinde - a nevyhodili by jsme miliony za vývoj a zaplacení italů - ital desing. Ovšem, to by jsme nesměli být v područí bolševického ruska - eSSESER a RVHP.
Jenom jsem zvědavý na síd z KIA - 7 let záruka a 150tisíc km to je góól!
viz předposlední Svět motorů. Ty korejci asi opravdu ví co vyrábí, dát sedmiletou záruku, to tady ještě nebylo a to prosím ani v Mercedesu - naposledy jsem shodou okolností mluvil s mechanikem z Mercedesu -
odešel problémy lidi daj majlant a nejezdí.
Známý řed. hotelových taxi provozovali 60 ks AUDI A 6 a na těch křápech krachli - praskali rozvoďáky ( řemeny ) v 25tisících, odcházeli polosy, barva atd. Němci neuznávali reklamace - auta nejezdili atd.
Mějte se fajn
Ke škodovce dodávám, kdyby v roce 1971 vyjel typ 741 cca 1,5 obsah, kklasická zadokolka, byla by asi škodovka někde jinde - a nevyhodili by jsme miliony za vývoj a zaplacení italů - ital desing. Ovšem, to by jsme nesměli být v područí bolševického ruska - eSSESER a RVHP.
Jenom jsem zvědavý na síd z KIA - 7 let záruka a 150tisíc km to je góól!
viz předposlední Svět motorů. Ty korejci asi opravdu ví co vyrábí, dát sedmiletou záruku, to tady ještě nebylo a to prosím ani v Mercedesu - naposledy jsem shodou okolností mluvil s mechanikem z Mercedesu -
odešel problémy lidi daj majlant a nejezdí.
Známý řed. hotelových taxi provozovali 60 ks AUDI A 6 a na těch křápech krachli - praskali rozvoďáky ( řemeny ) v 25tisících, odcházeli polosy, barva atd. Němci neuznávali reklamace - auta nejezdili atd.
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico