Autoradio a pojistky (zkraty)

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
hatami
Kontaktovat uživatele:

Autoradio a pojistky (zkraty)

Příspěvek od hatami »

Tak jsem si nedávno pořídil také espero, no zatím smíšené pocity, ale k věci...
Montoval jsem radio a asi ne zcela přesně,
jde mi o to , že když je radio zapnute tak to zkratuje pojistky na osvetleni palubky a mlhovky (jedna pojistka), a naopak kdyz je autoradio vypnute tak pojistky bezi...
Tusim , ze jsem asi nektere kabliky prohodil, vedel by nekdo z hlavy ktere? (mam tam original Daewoo kabely...)
Diky
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

Podle mě máš něco s osvětlením radia a proto ti vyhazuje pojistky u osvětlení přístrojové desky, překontroluj znovu všechny dráty jestli jsou správně zapojené. Všeobecně je tam + stálé (kvůli paměti) je tam další + pro vlastní radio (aby hrálo) a možná i další + pro osvětlení tak tam bych hledal problém !
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

napis sem jak si to pripojil, barvu kabelu radia a co je to za znacku, origoš radio v esperu i vecina starych radii musela mit jeste kabel na osvetleni tlacitek a displeje, vecinou to byl kabel "ilumination" zlute nebo oranzove barvy je to na okruhu osvetleni a parkovacek, kdyz rozsvitis svetla tak by se mel rozsvitit displej a tlacitka, nejspis ten kabel co jde na osvetleni mas zapojeny blbe proto ti to vyhazuje pojistku, ten kabel se chova jako - ale jen do te doby nez rozsvitis svetla, pak tam je + :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA

Dovoz aut zD

Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Kábel na osvetlenie (parkovačka) si zapojil na miesto kostry.Tak odpoj tú zlú kostru rádia a pripoj tam normálnu kostru a nie parkovačku.Dúfam ,že sa to dá pochopiť.V normálnej kostre nemáš po zapnutí svetiel + ,ale stáletam musí byť mínus.
hatami
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hatami »

dedo.miki píše:Kábel na osvetlenie (parkovačka) si zapojil na miesto kostry.Tak odpoj tú zlú kostru rádia a pripoj tam normálnu kostru a nie parkovačku.Dúfam ,že sa to dá pochopiť.V normálnej kostre nemáš po zapnutí svetiel + ,ale stáletam musí byť mínus.
jo, todle vypadá nejblíž... sem se divil že tam jsou dva mínus, takže zkusím toto...a jinak jinou z výše uvedených variant.
Jinak díky moc všem pánové za rady...!
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

podstate jsem napsal to stejny co Dedo.miki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči

Dovoz aut zD

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Napísal si dobre,ale hlavne ,že ten skrat odstránime tu na fore.Vieš viac hláv viac rozumu.(alebo kapusty-zelí)
Slavek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Slavek »

Dedo tak mam na tebe otazku, dostal sem do ruk uplne nove radio, dela to toto kdyz je v aute zapnuty hraje, kdyz se nastartuje auto taky hraje, kdyz se z autem pohne tak to prestane hrat a na displeji vileze "tel call" zajimavy je ze kdyz se auto prestane hybat tak radio zacne hrat, zeby spatny otresovy senzor??????? zkouseli sme jet z kopecka z vypnutym motorem kdyby byl otresovy senzor tak by to taky delalo, ale radio hralo, jak mile auto nastartovalo a dalo zase do pohybu zase prestalo hrat
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči

Dovoz aut zD

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Podla toho čo ti píše to je telefonom.Nemáš tam to zabezpečovacie zariadenie cez telefon.Inak to môže byť len zle zapojené.Nezapojil si ten drôt čo je na telefon z rádia inde?
Hardy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hardy »

take autorádio aj ja chcééééém :lol: :lol: :lol:
1.5/16V modrá metalíza 14" Elektrony Borbet, sanie Kingdragon, JVC radio with USB,Xplod Sony repro atd
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“