Autoradio a pojistky (zkraty)
Moderátor: Blue Lanos
Autoradio a pojistky (zkraty)
Tak jsem si nedávno pořídil také espero, no zatím smíšené pocity, ale k věci...
Montoval jsem radio a asi ne zcela přesně,
jde mi o to , že když je radio zapnute tak to zkratuje pojistky na osvetleni palubky a mlhovky (jedna pojistka), a naopak kdyz je autoradio vypnute tak pojistky bezi...
Tusim , ze jsem asi nektere kabliky prohodil, vedel by nekdo z hlavy ktere? (mam tam original Daewoo kabely...)
Diky
Montoval jsem radio a asi ne zcela přesně,
jde mi o to , že když je radio zapnute tak to zkratuje pojistky na osvetleni palubky a mlhovky (jedna pojistka), a naopak kdyz je autoradio vypnute tak pojistky bezi...
Tusim , ze jsem asi nektere kabliky prohodil, vedel by nekdo z hlavy ktere? (mam tam original Daewoo kabely...)
Diky
- Reklama
Podle mě máš něco s osvětlením radia a proto ti vyhazuje pojistky u osvětlení přístrojové desky, překontroluj znovu všechny dráty jestli jsou správně zapojené. Všeobecně je tam + stálé (kvůli paměti) je tam další + pro vlastní radio (aby hrálo) a možná i další + pro osvětlení tak tam bych hledal problém !
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
napis sem jak si to pripojil, barvu kabelu radia a co je to za znacku, origoš radio v esperu i vecina starych radii musela mit jeste kabel na osvetleni tlacitek a displeje, vecinou to byl kabel "ilumination" zlute nebo oranzove barvy je to na okruhu osvetleni a parkovacek, kdyz rozsvitis svetla tak by se mel rozsvitit displej a tlacitka, nejspis ten kabel co jde na osvetleni mas zapojeny blbe proto ti to vyhazuje pojistku, ten kabel se chova jako - ale jen do te doby nez rozsvitis svetla, pak tam je +
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
jo, todle vypadá nejblíž... sem se divil že tam jsou dva mínus, takže zkusím toto...a jinak jinou z výše uvedených variant.dedo.miki píše:Kábel na osvetlenie (parkovačka) si zapojil na miesto kostry.Tak odpoj tú zlú kostru rádia a pripoj tam normálnu kostru a nie parkovačku.Dúfam ,že sa to dá pochopiť.V normálnej kostre nemáš po zapnutí svetiel + ,ale stáletam musí byť mínus.
Jinak díky moc všem pánové za rady...!
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Dedo tak mam na tebe otazku, dostal sem do ruk uplne nove radio, dela to toto kdyz je v aute zapnuty hraje, kdyz se nastartuje auto taky hraje, kdyz se z autem pohne tak to prestane hrat a na displeji vileze "tel call" zajimavy je ze kdyz se auto prestane hybat tak radio zacne hrat, zeby spatny otresovy senzor??????? zkouseli sme jet z kopecka z vypnutym motorem kdyby byl otresovy senzor tak by to taky delalo, ale radio hralo, jak mile auto nastartovalo a dalo zase do pohybu zase prestalo hrat
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči