kolik stoji posilovač??
Moderátor: Blue Lanos
kolik stoji posilovač??
zdravim mam dotaz mam matize r.v. 98 je uplne holej bez zadne vybavy vcera jsem si z brna privezl 15ky kola a docela ztuha se na miste krouti volantem tak jsem premejslel nechat primontovat posilovač řízení nemate tušení kolik to tak muze stát?díky všem za odpoved
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
- Reklama
posilovač
.....no holej 25 litrů + montáž....no je to oblož....vycházím z ceny pro nexii, ale ta se nebude příliš lišit....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Re: posilovač
25 litru za servo?tak to na to seruSerpico píše:.....no holej 25 litrů + montáž....no je to oblož....vycházím z ceny pro nexii, ale ta se nebude příliš lišit....
Mějte se fajn
ja vim nasazovaly sme je na rychlo v 9 vecer v Brne aby sme se na nich projely do Ústí na fotce jsou jeste blbe nyní už jsou tak jak maj bejtHappy píše:Bacha na aqualung,ty gumy nebudou odvádět vodu,máš je fakt naopak!!!HappyRobert píše:Máš opačně směrovej dezén, nasadil jsi je blbě
-
- Kontaktovat uživatele:
...a můj vyfůůůůůkRobert píše:Moje koláááá
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
vis co jeste je varianta dojet na vrakoviste a zeptat se poridis to kolem 5-6 tisic si myslim.moc toho neni trubky nadobka rizeni a pumpa s drzakem.a vlastne je jeste treba remenici na kliku.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil