Hlavní vady Leganza- Dealer by měl odstranit!U nás taky?

Moderátor: Blue Lanos

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja kdybych sel do novyho laku tak bych asi obvolal nejdriv vsechny znamy jestli nekdo nema nekoho znamyho co dela laky...netroufam si vubec odhadnout kolik to je ale hezkych par tisic to bude...ten lak mam poskrabany taky...na te stribrne to nastesti neni tolik videt...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Vďaka Palikxovy lebo som dnes zistil že tam čidlo nemám tak že alespon dačo kludné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vďaka ješte raz za radu :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Slam píše:
palikx píše:mam takovy dojem ze se to jeste da identifikovat elektrickym egr ventilem.kdo ho ma ma i cidlo.
"Skvely!" :shock: A co s tim muzu tedka delat, v servisech v CR o tom vedi? Nebo mam radsi cekat, az vyhorim, nebot ta pravdepodobnost pozaru je relativne mala? :?: :(
Takze mame vyhlizet dymek od Hradce.... :lol: :lol: :lol: Pamatujes na srazu jsme zrovna koukali ze mas ten erg ventil jiny-elektronicky.Spatny rocnik si zvolil :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Pamatujes na srazu jsme zrovna koukali ze mas ten erg ventil jiny-elektronicky.Spatny rocnik si zvolil :lol: :lol: :lol:
Slepa zavist Tebou lomcuje! :lol: ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Čus Slame, ptal jsi se na to? Já jen přeložil co psal ten článek, nevím jestli to někdo řeší i v ČR.Já si myslím,že je jedno co má kdo za ročník,důležité je v jakém má ten svůj vůz stavu.Dál si myslím, že tě nikdo nechtěl urazit jen takový vtípek o dýmečku no a?A poslední postřeh k diskuzi o bouračce či nebouračce,jednak to spíš byl takový komentář,že by to bylo možné.Ostatně to dneska nikdy nevíš.A já třeba ti tvůj ročník přeju a mrzí mě,že nebylo nic schopnějšího když jsem já ¨Legu kupoval.Tak čus majiteli té nejhezčí barvy,stejně jako mám i já. Obrázek Obrázek
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Slam

Příspěvek od Slam »

MiSedl píše:Čus Slame, ptal jsi se na to?
Ne, spoleham na to, ze to kdyztak vyresil predesly majitel. 8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no nevim jestli to v cechach nekdo resi.u nas v dilne nikdo o nicem nevi.teda ze by se to melo menit.jak je to jinde nevim ale treba maji jine informace.ale jelikoz u nas kazdy servis hrabe prachy tak ho urcite menit jen tak nebude.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Slam píše:
MiSedl píše:Čus Slame, ptal jsi se na to?
Ne, spoleham na to, ze to kdyztak vyresil predesly majitel. 8)
Vsak jasne ale aspon hasicak si pribal a rychle si nacvicuj utek z vozu at nam pak aspon o cmoudikovem zazitku napises... :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:No ja kdybych sel do novyho laku tak bych asi obvolal nejdriv vsechny znamy jestli nekdo nema nekoho znamyho co dela laky...
BTW dneska jsem byl umyt auto a ten manik, co mi to rucne osplichnul a pucoval, mel takovou radost z vysledku, ze mi slevil stovku z cenikove ceny, jenze pak mi nechtel uverit, ze ten lak neni nove strikany... Takze ja asi o novym laku (zatim) neuvazuji: 8)

Obrázek Obrázek
(omluvte prosim snizenou kvalitu fotek, je to foceno jenom mobilem)

A to mam furt, takove patalie. :roll: Onehda, kdyz jsem prijel prvne do servisu, mi zas nechteli verit, ze to auto nezna garaz (chudinka moje! :cry:)... A na prvni STK meho auta byl pan tak dojaty a pln chvaly, div me neobjimal, kdyz mi predaval protokol bez jakekoliv zavady... :( Hold mam tezky zivot, ale snazim se to pretrpet. ;)
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no ja kdyz umeju peugeota tak na fotce taky vypada suprove.z blizka uz je to trosku horsi. :D
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Slam píše:
Goose píše:No ja kdybych sel do novyho laku tak bych asi obvolal nejdriv vsechny znamy jestli nekdo nema nekoho znamyho co dela laky...
BTW dneska jsem byl umyt auto a ten manik, co mi to rucne osplichnul a pucoval, mel takovou radost z vysledku, ze mi slevil stovku z cenikove ceny, jenze pak mi nechtel uverit, ze ten lak neni nove strikany... Takze ja asi o novym laku (zatim) neuvazuji: 8)

Obrázek Obrázek
(omluvte prosim snizenou kvalitu fotek, je to foceno jenom mobilem)

A to mam furt, takove patalie. :roll: Onehda, kdyz jsem prijel prvne do servisu, mi zas nechteli verit, ze to auto nezna garaz (chudinka moje! :cry:)... A na prvni STK meho auta byl pan tak dojaty a pln chvaly, div me neobjimal, kdyz mi predaval protokol bez jakekoliv zavady... :( Hold mam tezky zivot, ale snazim se to pretrpet. ;)
Závidím ti, že máš na to čas...já vůbec. Max. auta umyju 1 za 14 dnů (někdy ani to ne), ale potřeboval bych nechat spravit lak na Kombi, ale prostě nemám kdy to tam dát apod. Zkrátka závidím Pehovi, tobě a dalším, kteří mají čas se o auto strat jako důchodci :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Slam

Příspěvek od Slam »

palikx píše:no ja kdyz umeju peugeota tak na fotce taky vypada suprove.z blizka uz je to trosku horsi. :D
U me je to presne naopak! :lol:

Ivoš píše:Závidím ti, že máš na to čas...já vůbec. Max. auta umyju 1 za 14 dnů (někdy ani to ne), ale potřeboval bych nechat spravit lak na Kombi, ale prostě nemám kdy to tam dát apod. Zkrátka závidím Pehovi, tobě a dalším, kteří mají čas se o auto strat jako důchodci :lol: :lol:
Ale to si jen neco namlouvas! :) Ja myl predtim auto naposledy, kdyz jsem jel do Baldovce a to je rozhodne vic jak 14 dni. A ohledne spravovani laku, rano jedu do prace, zaparkuju to u te dilny, kde to delaji, a tech 100 metru do prace hold dojdu pesky (navic to staci udelat 1x rocne). A odpoledne si ho cestou z prace zase vyzvednu, tak jakepak vymlouvani se na cas a duchodce? ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam:Teda opravdu nadhera...ani smitko prachu...proste super...to ja jako lajdak nejvetsi myju auto tak jednou za 2 mesice a to jeste k tomu tak,ze ho za 100 prozenu myckou a zase domu... :lol: :lol: :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No čierná kráska vyzerá fantasticky len mna tu štve že já svoju umývam aj dvakrát denne a zakaždým zaprší nie vela ale ako vždy na bielej sa to ukáže :D :D :D
Slam

Příspěvek od Slam »

-peha- píše:No čierná kráska vyzerá fantasticky len mna tu štve že já svoju umývam aj dvakrát denne a zakaždým zaprší nie vela ale ako vždy na bielej sa to ukáže :D :D :D
Neboj ;), na cerny je to taky hned videt, vsak asi 10 minut po tech fotkach samozrejme sprchlo... :cry:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“