Hlavní vady Leganza- Dealer by měl odstranit!U nás taky?
Moderátor: Blue Lanos
No ja kdybych sel do novyho laku tak bych asi obvolal nejdriv vsechny znamy jestli nekdo nema nekoho znamyho co dela laky...netroufam si vubec odhadnout kolik to je ale hezkych par tisic to bude...ten lak mam poskrabany taky...na te stribrne to nastesti neni tolik videt...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Reklama
- Hanzy
Takze mame vyhlizet dymek od Hradce.... Pamatujes na srazu jsme zrovna koukali ze mas ten erg ventil jiny-elektronicky.Spatny rocnik si zvolilSlam píše:"Skvely!" A co s tim muzu tedka delat, v servisech v CR o tom vedi? Nebo mam radsi cekat, az vyhorim, nebot ta pravdepodobnost pozaru je relativne mala?palikx píše:mam takovy dojem ze se to jeste da identifikovat elektrickym egr ventilem.kdo ho ma ma i cidlo.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Slepa zavist Tebou lomcuje!Hanzy píše:Pamatujes na srazu jsme zrovna koukali ze mas ten erg ventil jiny-elektronicky.Spatny rocnik si zvolil
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Čus Slame, ptal jsi se na to? Já jen přeložil co psal ten článek, nevím jestli to někdo řeší i v ČR.Já si myslím,že je jedno co má kdo za ročník,důležité je v jakém má ten svůj vůz stavu.Dál si myslím, že tě nikdo nechtěl urazit jen takový vtípek o dýmečku no a?A poslední postřeh k diskuzi o bouračce či nebouračce,jednak to spíš byl takový komentář,že by to bylo možné.Ostatně to dneska nikdy nevíš.A já třeba ti tvůj ročník přeju a mrzí mě,že nebylo nic schopnějšího když jsem já ¨Legu kupoval.Tak čus majiteli té nejhezčí barvy,stejně jako mám i já.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Ne, spoleham na to, ze to kdyztak vyresil predesly majitel.MiSedl píše:Čus Slame, ptal jsi se na to?
no nevim jestli to v cechach nekdo resi.u nas v dilne nikdo o nicem nevi.teda ze by se to melo menit.jak je to jinde nevim ale treba maji jine informace.ale jelikoz u nas kazdy servis hrabe prachy tak ho urcite menit jen tak nebude.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Hanzy
Vsak jasne ale aspon hasicak si pribal a rychle si nacvicuj utek z vozu at nam pak aspon o cmoudikovem zazitku napises...Slam píše:Ne, spoleham na to, ze to kdyztak vyresil predesly majitel.MiSedl píše:Čus Slame, ptal jsi se na to?
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
BTW dneska jsem byl umyt auto a ten manik, co mi to rucne osplichnul a pucoval, mel takovou radost z vysledku, ze mi slevil stovku z cenikove ceny, jenze pak mi nechtel uverit, ze ten lak neni nove strikany... Takze ja asi o novym laku (zatim) neuvazuji:Goose píše:No ja kdybych sel do novyho laku tak bych asi obvolal nejdriv vsechny znamy jestli nekdo nema nekoho znamyho co dela laky...
(omluvte prosim snizenou kvalitu fotek, je to foceno jenom mobilem)
A to mam furt, takove patalie. Onehda, kdyz jsem prijel prvne do servisu, mi zas nechteli verit, ze to auto nezna garaz (chudinka moje! )... A na prvni STK meho auta byl pan tak dojaty a pln chvaly, div me neobjimal, kdyz mi predaval protokol bez jakekoliv zavady... Hold mam tezky zivot, ale snazim se to pretrpet.
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Závidím ti, že máš na to čas...já vůbec. Max. auta umyju 1 za 14 dnů (někdy ani to ne), ale potřeboval bych nechat spravit lak na Kombi, ale prostě nemám kdy to tam dát apod. Zkrátka závidím Pehovi, tobě a dalším, kteří mají čas se o auto strat jako důchodciSlam píše:BTW dneska jsem byl umyt auto a ten manik, co mi to rucne osplichnul a pucoval, mel takovou radost z vysledku, ze mi slevil stovku z cenikove ceny, jenze pak mi nechtel uverit, ze ten lak neni nove strikany... Takze ja asi o novym laku (zatim) neuvazuji:Goose píše:No ja kdybych sel do novyho laku tak bych asi obvolal nejdriv vsechny znamy jestli nekdo nema nekoho znamyho co dela laky...
(omluvte prosim snizenou kvalitu fotek, je to foceno jenom mobilem)
A to mam furt, takove patalie. Onehda, kdyz jsem prijel prvne do servisu, mi zas nechteli verit, ze to auto nezna garaz (chudinka moje! )... A na prvni STK meho auta byl pan tak dojaty a pln chvaly, div me neobjimal, kdyz mi predaval protokol bez jakekoliv zavady... Hold mam tezky zivot, ale snazim se to pretrpet.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
U me je to presne naopak!palikx píše:no ja kdyz umeju peugeota tak na fotce taky vypada suprove.z blizka uz je to trosku horsi.
Ale to si jen neco namlouvas! Ja myl predtim auto naposledy, kdyz jsem jel do Baldovce a to je rozhodne vic jak 14 dni. A ohledne spravovani laku, rano jedu do prace, zaparkuju to u te dilny, kde to delaji, a tech 100 metru do prace hold dojdu pesky (navic to staci udelat 1x rocne). A odpoledne si ho cestou z prace zase vyzvednu, tak jakepak vymlouvani se na cas a duchodce?Ivoš píše:Závidím ti, že máš na to čas...já vůbec. Max. auta umyju 1 za 14 dnů (někdy ani to ne), ale potřeboval bych nechat spravit lak na Kombi, ale prostě nemám kdy to tam dát apod. Zkrátka závidím Pehovi, tobě a dalším, kteří mají čas se o auto strat jako důchodci
Slam:Teda opravdu nadhera...ani smitko prachu...proste super...to ja jako lajdak nejvetsi myju auto tak jednou za 2 mesice a to jeste k tomu tak,ze ho za 100 prozenu myckou a zase domu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Neboj , na cerny je to taky hned videt, vsak asi 10 minut po tech fotkach samozrejme sprchlo...-peha- píše:No čierná kráska vyzerá fantasticky len mna tu štve že já svoju umývam aj dvakrát denne a zakaždým zaprší nie vela ale ako vždy na bielej sa to ukáže