Jen jestli to má opravdu najeto 55 000 km.DAVIDONDRUJ píše:CHLAPI, TAKY MI TROCHU BLBNE SPOJKA. JE MĚKKÁ A PŘI ŘAZENÍ CÍTÍM ZUBY.KAP. JSEM VYMĚNIL,OVZDUŠNIL A TY ZUBY CÍTÍM FURT. NAJETO 55.000KM !!! SNAD JE TO NORMÁLNÍ.
SPOJKA surne!!!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
-
Pro zmenu: nevypina spojka
Zdravim panove,
mam pro zmenu zrejme ten samy problem, jenze na rozdil od vas nemam schopnosti ani moznosti si to opravit sam. Mohli byste mi doporucit nejaky servis, kde bych se nemusel bat, ze me extra natahnout a kde to daji do kupy? Auto mam v Praze 6.
A jak se to stalo: cestou z Dablic jsem mel pocit, ze tam jdou kvalty trochu ztuha a pedal ze je podezrele mekky. Jelo to ale normalne. Prijel jsem pred barak, chci zaparkovat do rady, ale konecna, zpatecka zacala pocitat zuby, jednicka sla, ale celkem hodne ztuha a auto hned utika dopredu. Zkousel jsem to odvzdusnit a doplnit kapalinu, ale nic. Pak jsem nasel vase stranky a hlavne fotky (super, fakt!) a uz teda tusim kde je chyba...
Diky za odpovedi, cim drive, tim lepe. Auto navic neni moje, mel jsem ho pujcene na par dni, ach jo, ja mam proste kliku :-/
mam pro zmenu zrejme ten samy problem, jenze na rozdil od vas nemam schopnosti ani moznosti si to opravit sam. Mohli byste mi doporucit nejaky servis, kde bych se nemusel bat, ze me extra natahnout a kde to daji do kupy? Auto mam v Praze 6.
A jak se to stalo: cestou z Dablic jsem mel pocit, ze tam jdou kvalty trochu ztuha a pedal ze je podezrele mekky. Jelo to ale normalne. Prijel jsem pred barak, chci zaparkovat do rady, ale konecna, zpatecka zacala pocitat zuby, jednicka sla, ale celkem hodne ztuha a auto hned utika dopredu. Zkousel jsem to odvzdusnit a doplnit kapalinu, ale nic. Pak jsem nasel vase stranky a hlavne fotky (super, fakt!) a uz teda tusim kde je chyba...
Diky za odpovedi, cim drive, tim lepe. Auto navic neni moje, mel jsem ho pujcene na par dni, ach jo, ja mam proste kliku :-/
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Aj tebe..???Franta P. píše:Mě blbne v těhle mrazech za studena.řazení jde strasne ztuha.než se to ohřeje.
..aj mne...
zeby husty olej v prevodovke..??
pocuj a nerobi ti to take...
ze nastarujesh z vymacknutou spojkou,
potom ju pustish..
a pocujesh jak klesnu otacky motoru,
a autu sa xce troska popoist ..?????
hehe, to robi mne. co sa tyka otacok ked pustim spojku, tak to robi vzdy, vzdy robilo a vzdy aj bude robit. a rozbiehanie na neutrali sa mi dokonca aj zapacilo. ale tazko mi ide radit jedine dvojka.JRD McLAREN píše:Aj tebe..???Franta P. píše:Mě blbne v těhle mrazech za studena.řazení jde strasne ztuha.než se to ohřeje.
..aj mne...
zeby husty olej v prevodovke..??
pocuj a nerobi ti to take...
ze nastarujesh z vymacknutou spojkou,
potom ju pustish..
a pocujesh jak klesnu otacky motoru,
a autu sa xce troska popoist ..?????
Naposledy upravil(a) mrk dne pon úno 14, 2005 20:05, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6