drzi to hodne? jestli se musi hodne zabrat, ja nemám moc citsrneček píše:Je třeba povolit ty dva horní šroubky a pak to vyhnout směrem dopředu a vytáhnout nahoru. Jinak to sklo se dá vydělat i bez rozbití, ale musí se to vytahovat malým páčidýlkem. (Zrcátko se otočí tak, aby mezi pravým dolním rohem a vnějším plastem byla co největší mezera a tudy se vsune páčidýlko, to se posune do středu skla o tahem dozadu se vyhákne to sklo.)Akri píše:To je super, moc diky, jen teda nevim jestli jde oddelat to sklo, aniž bych ho musel rozbit Takze to vrchni kryt co bych vlastne potreboval nalakovat, je jeste prisroubovany, nepletu se? Nebo tam jsou jen nejaky capky? Kdyz to ale jakkoli zkousi treba nozem nejde to ani nahodou...
Jinak v případě nezdaru nový sklo od Chevroletu stojí 214,-
Kryty zrcatek - demontaz
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
- Blue Lanos
Ja myslel, zes citlivej az az
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím, jelikož, jsem rozbil zrcátko a koupil nový, který jsem tam nacvakl sám a zapomněl jsem vytahat střepy z toho starýho tak jsem jel do servisu a tam to mechanik vytahoval na parkovišti přede mnou.Akri píše:drzi to hodne? jestli se musi hodne zabrat, ja nemám moc cit
Jinak nacvaknout jde z lehka
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
Škoda 120L
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak moc nato pospícháš, ale já budu koncem července stříkat zrcátka, tak by jsem to zase mohl natočit na video a hodit sem, bylo by to lepší než nějaký složitý popisování.Akri píše:A muzes mi rict, jestli to mel zahnutej sroubovak, nebo jak to vypadalo? Mne totiz rekli v servisu, ze by mi museli rozmontovat cele zrcatko, ze ten kryt ani neni oddelavaci
Stačilo by to?
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
Škoda 120L
Škoda 120L
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Diky za ochotu, ja uz je mam obe v plnici V pondeli dostanou kabatek.
Vyndal jsem je takto, dle tveho doporuceni, jsem ohnul starej sroubovak, omotal ho lepici paskou, abych neposkodil plast zrcatek a vyloupnul jsem to behem deseti vterin, slo to snadno, myslel jsem, ze to bude drzet jako prasteny, ale sam jsem se divil.
Sklo jsem po sundani tech krytek zase nacvakl, kdyz to jde tak krasne dolu a pak se vyfotim, nejdyl v utery to budu mit na aute zpatky, aspon doufam, ze bude cas to v pondeli laknout
Tak jeste jednou diky za radu
Vyndal jsem je takto, dle tveho doporuceni, jsem ohnul starej sroubovak, omotal ho lepici paskou, abych neposkodil plast zrcatek a vyloupnul jsem to behem deseti vterin, slo to snadno, myslel jsem, ze to bude drzet jako prasteny, ale sam jsem se divil.
Sklo jsem po sundani tech krytek zase nacvakl, kdyz to jde tak krasne dolu a pak se vyfotim, nejdyl v utery to budu mit na aute zpatky, aspon doufam, ze bude cas to v pondeli laknout
Tak jeste jednou diky za radu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Tak tady je foto, video jsem nestihal, tak aspon vidite, cim jsem to pacil, starej ohnutej sroubovak, omotany lepici paskou, aby neposkrabal zrcatko, pak ukazuju ty sroubky, kde to drzi, ale i pres to se musi sikovne a pomerne silou ty kryty vyrasovat ale v ramci slusneho zachazeni
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
ja vim, ale ja jezdim denne, tak to neslo sundat, takhle jsem ty tri dny jezdil bez krytek, to uz bych pak udelal i kliky, ale ja mam cerny listy bocni, tak mi to docela takhle vyhovujesrneček píše:Zrcátka jsou vážně super, taky plánuji hodit je do laku, ale ještě nevím kdy. Jinak buide poznat kdo je lakoval doma - original jsou stříkaný celý.
Mě osobně se víc líbí kombinace černého plastu a laku.
Jo a moc diky za to ofoceni a rady
AKRI - (byl) Muž z Ria !