Lega a LPG?

Moderátor: Blue Lanos

Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Vse nasvecuje tomu ze tve auto bylo ze predu zborene,vymena skla,nove svetla,nadrzka houbicka dorazy... :?
Ja vim, ze me chces jen "potesit", ale nevim, kdes prisel na to, ze svetla jsou menena? Az jim bude tolik, co Tvejm, treba taky budou zazloutly. Navic predni naraznik, maska, kapota i sterace, byly po koupi dost hodne opotrebovane (nez jsem to dal dokupy). Takze pri jakem typu havarie se podle Tebe meni jen celni sklo a zahazuji gumove bocni dorazy kapoty a houbicka z nadrzky ostrikovace? :shock: Najdi mi nejakou Leganzu stejneho stari a treba na tom bude stejne s mou (proc tu vlastne nikdo nema Leganzu aspon z roku 2000, aby chapal me problemy a rozmary :)).

PS: Co se tyce svetel - pri 1. slesteni karoserie mi lestili i predni svetlomety, pri 2. slesteni pak pro jistotu i zadni. Takze nebud na me zlej a bez si zase radsi neco rozrezat na aute... :lol:
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam píše: a bez si zase radsi neco rozrezat na aute... :lol:
Teda Slame...to je super hlaska...ta se ti opravdu povedla...moc jsem se tomu zasmal... Obrázek
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

ros píše:Čus, je modrozelená a koupil jsem ji u Nového Jičína. Sejít se můžeme, na Frýdek jezdím každý týden. Příští týden jedu ve čtvrtek. Nebo navrhni něco ty. Peha žádný tuning se nekoná. Jsem konzument. Ale aby to neznělo tak blbě tak se o svého miláčka starám jako sebe. :P :P
Jo tak to je presne ta na kterou jsem koukal na Tipcarsu a pak se ojevila fialinka moja a hned v ten den jsem po ni chnapnul :lol: Jinak je to jedno klidne kdykoli ale pres tyden az tak k veceru,Havirov je kousek takze je to uplne jedno.Kdyz tak ti poslu tel pres sz.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Slamiku dnes nepoznas bourane auto tak lechce a prave jen podle takovychto malickosti a detailu a svetla starnou a zaprasujou se zevnitr a to je problem vetsiny a ja mam rucicky a nalestit auto zvladam sam a ne jen to :lol: a moje je 9 mesic 99rok a mela 84000km :lol: jako nova :lol: rozrezat uz nemam co,jen ta maska byla kycovita a pak kola a ty uz jsem vymenil :lol:Ale kdybys touzil neco riznout klidne se stav :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Slamiku dnes nepoznas bourane auto tak lechce a prave jen podle takovychto malickosti a detailu a svetla starnou a zaprasujou se zevnitr
Presto to nemusi znamenat, ze kdyz mam svetla v lepsim stavu jak Ty, ze je musim mit menene. Kvuli Tobe jsem se vcera koukal do motoru a nikde neni zjevne nic deformovane nebo rovnane, vsechny spoje maji letitou patinu, kapota je zcela jiste puvodni a nikde opravovana ci deformovana. Svetla mam subjektivni pocit, ze v dolni casti trosku zamlzena uz jsou a mozna je jen v kralovehradeckem kraji lepsi ovzdusi a nejezdim s oblibou za traktory, abych mel svetlomety ve stavu, ktery by Ti udelal radost. ;) Nepovazuji take za rozumne srovnavat stav svetlometu, u nichz je papirovy rozdil ve stari 5 let provozu.
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Vzdyt to mas jedno a pokud nevis kde tak to stejne nepoznas....Ale zes kvuli me sel se na to koukat to me potesilo :lol: Ktery mesic roku 2002 mas ten zbytek puvodniho auta podle papiru?
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak uz se chlapy nehadejte...me hele taky rika kamose kterej dela v ackach ze sem to musel mit bourany a ze to ma najeto minimalne o 100000 vic...ale to mi vzdy jen projede hlavou a jakobych nic neslysel... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

No to mě to řekli při prodeji rovnou a dokazují to i papíry o opravě, co k tomu jsou, že to mělo náraz na zadní pravý dveře. Avšak nic brutálního jen ty dveře.Před 6 ti lety.Je to bez následků tak co?50% aut u nás je po havárce ne-li víc.
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Prave...bourany ma kazdej druhej...to uz dnes neni nic spatnyho... ;)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Goose píše:Tak uz se chlapy nehadejte...me hele taky rika kamose kterej dela v ackach ze sem to musel mit bourany a ze to ma najeto minimalne o 100000 vic...ale to mi vzdy jen projede hlavou a jakobych nic neslysel... :lol:
Goosiku o tech kilometrech to asi tak bude,vis sam jak mas seslapane pedaly atd,spolu jsme se na to koukali...ale je jedno hlavne ze slouzi a nezlobi :) a jak sou ty kilometry jeste prevazne z Prahy tak to taky tomu moc neprida...
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Hanzy:Nevim no...ja tem kilometrum verim...sice trosku podezirave ale verim...ty pedaly...no treba to taky zalezi na tom jak s tim ten majitel jezdil...a opotrebena je dost spojka...teda guma pedalu spojky...a to pri mestkym provozu podleha skaze treba rychleji...takze pro nekoho muzu byt naivni ale verim tomu...jak rikas hlavne,ze jezdi a aspon aby jeste tak ty 3 roky vydrzela...pak pujde do sveta... ;) ne kecam...samo,ze nepujde... :lol:
Slam

Příspěvek od Slam »

Hanzy píše:Ktery mesic roku 2002 mas ten zbytek puvodniho auta podle papiru?
Tenhle udaj je tu uz sice zverejnen, ale specialne pro Tebe je to druha pulka prosince 2002, tzn. novejsi uz na 99,999% na vlastni oci nikdy neuvidis, tak si toho vaz. ;)
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Haaa tak je mozne ze to skladali z nejakych zbytku a sem tam neco uz nemeli a proto ti to tam chybi... :D Mas i rezervu nebo uz taky nezbyla? :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Slam

Příspěvek od Slam »

Jeste se vratim k tem bocnim dorazum - ono to ve skutecnosti bude preci jen spis tak, ze do novejsich to proste nedavali... Ted jsem si prosel vsechny Leganzy na cardomain.net a ty, kde byla fotka motoroveho prostoru a byly novejsi jak 2000, ty bocni dorazy taky nemaji! Ale ty jsou urcite taky bourany, ze Hanzy... :roll: Napr.:

Obrázek
2002

Obrázek
2001
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Čus Slame, zrovna jsem ti ti chtěl napsat,že tam tyhle káry nemají dorazy. Tak alesdpoń máš něco v ruce a máš jistotu. 8)
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“