Dení svícení!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
denní světla
.....to conpet já jsem mizernej elektrikář - přiznávám se, proto jsem zapojil všechno podle schématu od Helly a palikx mi to zapojoval na 15A a a 58 osvětlení před relé ( pod pojistkovou skřínkou - lze ji celou vyjmout )...už mi to funguje rozsvící se samo - při startování ( přívod proudu do startéru poloha spínací skřínky III ) to zhasne - aby se to rozsvítolo znova už při běhu motoru - při zapnutí potkávacích světel zhasínají - jak je to předepsáno prováděcím předpisem....nicméně ještě budem dodělávat s palikxem kontrolku tohoto osvětlení - tak zkonzultuji - slibuji a dám na fórum.
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
denní světla
...to Pavel Z souhlas - díval jsem se do nich při rozsvícení a to i zdálky - subjektivní vjem - jsou výraznější přitom neoslňují, není co dodat....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
denní světla
...jo jasně Pavel Z díky za konzultaci - výměnu názorů....pokud si to dělal, nenašel jsi tam taky volnou zásuvku ( mimo výstupu z ECU to je na nastavení octan čísla bylo už na fóru řešeno ), teď řešíme světla RL....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
denní světla
.....jasně Pavel Z ne všichni umíme všechno - je to rozumný ( sám jsem nechal připojení dvou drátů v přístrojové desce palikxovi ) - ještě k problematice předpisů přidávám platné předpisy - to co jsem dostal od Helly ( lépe řečeno dovozce mi až tak nepřipadalo průkazný ) - sesbíral jsem co jsem našel - meiloval jsem i na MDČR ( ještě mi neodpověděli ) obávám se jednání MP ....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
denní světla
....jo ten volný kabel jsem u nexie teď objevil taky ( jsou tam čtyři konektory ) to by mohlo být právě na ty denní světla )....zkonzultuji s palikxem....
Mějte se fajn
Neni to nahodou tohle ?
tady jsme to resili a nikdo vlastne nevi na co to je.
Mějte se fajn
Neni to nahodou tohle ?
tady jsme to resili a nikdo vlastne nevi na co to je.
serpico
serpico
světla
...no conpet nezkopírovalo se mi to celé i s fotem - no patří to tobě ale vono to je jedno dodává se celý komplet i s relátkem....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
kabel
....to conpet volný kabel se zásuvkou...ptal jsem se palikxe - možný výstup pro provedení s automatem ( řazení )....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico
Re: kabel
Dekuji za odpovedSerpico píše:....to conpet volný kabel se zásuvkou...ptal jsem se palikxe - možný výstup pro provedení s automatem ( řazení )....
Mějte se fajn
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
kabel
....to conpet nemáš zač, aneb víc hlav ví ( dedo - miky )....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
serpico
serpico