Led svetla a xenony na Nubiru 1
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- ArmanoToti
- Kontaktovat uživatele:
Led svetla a xenony na Nubiru 1
Neviete mi poradit kde by sa tieto svetla dali zohnat? Evidentne sa vyrabali ale neviem ich na nete zohnat.
Daewoo Nubira I , 2l CDX , r.v.1998,Podvozok H&R , Brzdove kotuce Brembo ,15" Dezent Dark V ,
- Reklama
No pokud si dobře pamatuju, vyráběly se někde v Kanadě. Ptal jsem se v CZDrafel, ale nevědí nic. Jinak docela příjemný obchůdek. Doporučuju. Mají spíš origo díly a mnohdy za lepší ceny než v Krči noname
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Tie predne projektorove som videl aj v Polsku aj v Bulharsku a zadne LED som ešte nevidel ale pohravam sa s tou myšlienkou ale nemam zadne svetla navyše na skušanie. Ak ich niekto mate budem rad . Predna časť nech je nepoškodena zadna môže byť zlomena
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- ArmanoToti
- Kontaktovat uživatele:
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Docela by mě zajímalo, jak to vypadá ty tvoje zadní světla. Můžeš sem hodit fotku?ArmanoToti píše:Aj ja mam v zadu led ziarovky ale to nieje ono mozno by stacili tie zadne svetla s tmavymi priehladnymi sklami.Skusim teda hladat v Polsku.Tam maju kadeco.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- ArmanoToti
- Kontaktovat uživatele:
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
no tie zadne svetla to nieje len o tom dať tam nejake univeralne LED svetlo ale chce to sptaviť osvetlenie pekne vedla seba v pravidelnom rozteči aby to malo jas na celej ploche nebudem tot tu rozoberať ale nieje to take jednoduche vid toto http://www.chrudim2000.cz/tuning/osvetl ... vetla.html
Zdravím,
podarilo sa Vám už niekomu nájsť tie projektorové predné svetlá? Bolo by to autičko trošku krajšie...
Na zadných svetlách v kombíku som urobil malú zmenu, vymenil som prívodné kábliky medzi brzdou a hmlovkou, teda teraz mi hmlovka svieti dole v koncovom svetle a brzda svieti samostane v hornej časti svetla, zdá sa mi to vyditeľnejšie a krajšie keď sa brzda rozsvieti samostane...
podarilo sa Vám už niekomu nájsť tie projektorové predné svetlá? Bolo by to autičko trošku krajšie...
Na zadných svetlách v kombíku som urobil malú zmenu, vymenil som prívodné kábliky medzi brzdou a hmlovkou, teda teraz mi hmlovka svieti dole v koncovom svetle a brzda svieti samostane v hornej časti svetla, zdá sa mi to vyditeľnejšie a krajšie keď sa brzda rozsvieti samostane...
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
Led zarovky....
V pripade nahrady obycejnych zarovek jinymi na bazi vysokosvitivych LED diod je potrebne upozornit na to, ze pri startovani automobilu musi byt svetla vypnute! Je to z duvodu indukcni (starter) zateze, pri ktere vznikaji napetove spicky, ktere jsou mnohonasobne vyssi nez zaverne napeti polovodicove LEDky. Samozrejme existuji i drazsi zarovky typu LED, ktere maji vestavene ochrany proti prepetovym spickam, ale o tom je potrebne se presvedcit u kvalifikovaneho prodejce nebo na prislusne internetove adrese vyrobce LEDek.
Pekny den, MilosB
Pekny den, MilosB
Re: Led svetla a xenony na Nubiru 1
mohel bi mi poradit kde bich sehnal v polsku zadne svetla cire na nubiru
- simone
- Kontaktovat uživatele:
bože Joka ta kde je pravopis!!!!!
tie svetla hladaj na www.allegro.pl ja som ich tam videl pár cca 6 tis bývalých SK ale premna je to vela
tie svetla hladaj na www.allegro.pl ja som ich tam videl pár cca 6 tis bývalých SK ale premna je to vela
Kdo by chtěl ty přední světla na Nubi I s čočkou a dálkovým světlem, tady je odkaz: http://moto.allegro.pl/item887468296_la ... ira_i.html 750,- zlotůvek.... cca 5000,- Kč za komplet, to jde ne?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
hmm prave som to pozeral, len by ma este zaujimalo ako tam je riesena elektrika, tie stretavacky a dialkove, inak vyzera to celkom gooooooood
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.