Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
-
- Kontaktovat uživatele:
Nakoľko vonka leje bol som odniesť manželku do roboty. No a pri jazde som zbadal že dajako moknem. Takže cez vnútorné osvetlenie na mňa kvapkala voda. Asi mi preniká voda cez anténu na streche. No a teraz musím dačo vymyslieť ako to opraviť, nakoľko nemienim sa sprchovať počas jazdy. A pritom som dneska umýval auto v autoumyvárke a nerobilo mi to.
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem dnes ráno ve 2 h odvezl tátu do nemocnice. Má kamínky ve žlučníku a každý den měl teď záchvat, takže vždy na injekci. Včera se to po injekci zhoršilo, takže do nemocnice ještě jednou a tentokrát si ho tam nechali, tak doufám, že ho odoperují co nejdřív a ne až 4. září, kdy je normálně objednán. Takže to mě vůbec nepotěšilo a nejen mě....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
To je nám líto
----------------------------Ivoš píše:Tak jsem dnes ráno ve 2 h odvezl tátu do nemocnice. Má kamínky ve žlučníku a každý den měl teď záchvat, takže vždy na injekci. Včera se to po injekci zhoršilo, takže do nemocnice ještě jednou a tentokrát si ho tam nechali, tak doufám, že ho odoperují co nejdřív a ne až 4. září, kdy je normálně objednán. Takže to mě vůbec nepotěšilo a nejen mě....
Tak to je nám " Ivoši " líto,ale neboj žlučník to nic není a uvidíš že bude táta
zase fit a jezdit s náma na srazy - pozdravuj ho a že přejeme brzké
uzdravení. Zdraví " Vazoun "
kamínky
....to Ivoš, ať Vám to dobře dopadne...složité operace jsou dnes běžné zákroky...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
IVO.R. na netu není, protože leží v nemocnici Dneska jsme za ním byli, zítra ho budou operovat a vzhledem k tomu, že to má horší tak hrozí komplikace, takže uvidíme.-peha- píše:Ivošku prejem otcovi čo naskorejšie uzdravenie a držím mu palce Jo mna to čaká v září takže sa teším a doufám že tvôj ocino bude informovať aby som vedel do čoho idem Jo a asi není na netu IVO.R tak ho pozdrav
jo ivosi to me taky mrzi tak snad bude vse ok a tata bude brzy v pohode
a me dnes nepotesily zpravy o tom ze JA na tomto foru placam nesmysly vymyslym si a lzu.opravdu to o me nekdo rika.
takze se vam vsem omlouvam ze sem radil nesmysly a plasil slusne lidi a poskozuji nasi uzasnou firmu v čele s vedoucim servisu.
opravdu to neni sranda a nejsem pod vlivem omamnych latek.koukal jsem jak vyorana mys.
Bohuzel nsmim napsat nic vic jelikoz bych okamzite prisel o praci,jelikoz toto forum pravidelne navstevuje nas vedouci servisu a cte nase prispevky.(nejen ze me ovlada v praci ale uz i v mem volnem case)
a me dnes nepotesily zpravy o tom ze JA na tomto foru placam nesmysly vymyslym si a lzu.opravdu to o me nekdo rika.
takze se vam vsem omlouvam ze sem radil nesmysly a plasil slusne lidi a poskozuji nasi uzasnou firmu v čele s vedoucim servisu.
opravdu to neni sranda a nejsem pod vlivem omamnych latek.koukal jsem jak vyorana mys.
Bohuzel nsmim napsat nic vic jelikoz bych okamzite prisel o praci,jelikoz toto forum pravidelne navstevuje nas vedouci servisu a cte nase prispevky.(nejen ze me ovlada v praci ale uz i v mem volnem case)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No tak to je neuvěřitelný
Nerad bych ti nejak uškodil,ale přece jen si neodpustím napsat jednu věc. Díky tvým radám a radám Petrma jsem dokázal opravit sám (fakt výkon) EGR ventil, dále díky těmto radám se nám podařilo odhalit řadu závad, které v jiném servise nedokázali odhalit. A jen díky tomu, že po zkušenostech z pár servisů už nikomu moc nevěřím ohledně oprav, tak se k vám do servisu chystám se Sedanem až budu mít trochu volněji na opravu spojky (problém jsme řešili na srazu - přítlačný talíř a věci okolo toho) a je mi jedno ta vzdálenost 100 km. Za velmi kvalitní odvedenou práci neváhám ani chvilku dojet do Prahy do Golc Caru. Pomohl jsi tady už spoustě lidí, takže díky moc
Nerad bych ti nejak uškodil,ale přece jen si neodpustím napsat jednu věc. Díky tvým radám a radám Petrma jsem dokázal opravit sám (fakt výkon) EGR ventil, dále díky těmto radám se nám podařilo odhalit řadu závad, které v jiném servise nedokázali odhalit. A jen díky tomu, že po zkušenostech z pár servisů už nikomu moc nevěřím ohledně oprav, tak se k vám do servisu chystám se Sedanem až budu mít trochu volněji na opravu spojky (problém jsme řešili na srazu - přítlačný talíř a věci okolo toho) a je mi jedno ta vzdálenost 100 km. Za velmi kvalitní odvedenou práci neváhám ani chvilku dojet do Prahy do Golc Caru. Pomohl jsi tady už spoustě lidí, takže díky moc
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Toto nepotesilo me, stalo se to vcera, byl jsem v praci a koukam co se deje, ze u nas pristavaji dva vrtulniky, tady je info z kratkych zprav policie
Ve večerních hodinách nedal v Líšnici při odbočování vlevo přednost protijedoucímu vozidlu 19letý řidič peuteotu. Oba řidiči a tři spolujezdci byli při nehodě těžce zraněni. Na místě zasahovaly i dva vrtulníky záchranné služby.
Kluci bez papiru v peugeotu, vezli jednoho do Lisnice a pri odbocovani uz primo k baraku si mysleli, ze to stihnou, ten co mu tam vjeli letel 150km/h to byl humus, pak si nekam jedte, kdyz se na silnici mota samej magor a jeste k tomu bez papiru
Ve večerních hodinách nedal v Líšnici při odbočování vlevo přednost protijedoucímu vozidlu 19letý řidič peuteotu. Oba řidiči a tři spolujezdci byli při nehodě těžce zraněni. Na místě zasahovaly i dva vrtulníky záchranné služby.
Kluci bez papiru v peugeotu, vezli jednoho do Lisnice a pri odbocovani uz primo k baraku si mysleli, ze to stihnou, ten co mu tam vjeli letel 150km/h to byl humus, pak si nekam jedte, kdyz se na silnici mota samej magor a jeste k tomu bez papiru
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se