Lega a crash test -co vy na to?

Moderátor: Blue Lanos

jegi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jegi »

Nie je to pekné,ale hádam prežili...
http://www.auto-pedia.com/car-crashes/d ... oo/Leganza
ex Espero 1.5 GLX
Mazda 6, 1.8
Moje hobby: http://www.cactuslandia.websnadno.cz
Obrázek
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ale ba videl som už horšie a dakedy sa divím ale aj bez uplného zranenia no a k tomu môj kamarád pred 6 rokmi išiel na Mazde 323 dostal šmyk zišiel z cesty a keď sme tam dorazili auto bolo absolutne nepoškodené dokonca mu išiel motor len hrôza ma čakala keď som sa ho opítal či ho dačo bolí tak už odpovedať nemohol mel zlomený vaz a tak vlastne ani karoseria ta nemusí ochrániť.
simone
Kontaktovat uživatele:

aaa

Příspěvek od simone »

foto toho jelena nemam pač v robote namame digital foto iba v sukromí ale pohlad bol taký že predok nikde a parohy boli pichnuté do hlavovej operky a vodič mal hlavu cca 10cm vedla no skratka mal šťasti. Inak dajte si pozor na úseku soroška a Hrhov tam sa take zražky konajú raz za mesiac a to pravidelne. Úbytik vysokej je tiež velký pretože polovníci v Hrhove nemajú kapacitu na odstrel vysokej !!!! všetko odstrelia autá a OSÁDKA a nie vždy je to bez zranení :(
Naposledy upravil(a) simone dne pon čer 04, 2007 09:41, celkem upraveno 1 x.
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jedného mám ale auto už je preč bol to Fiat Tipo a v celku dobre dopadol jo a lokalita ako jinak Hrhov (že Simone velmi známé) :D
Obrázek
MiSedl

Příspěvek od MiSedl »

Ten paroháč je fakt hustej,já osobně bych se nechtěl srazit ani s ježkem,má bodliny a blechy tak proto.P.S. Je fajn že držíte slovo a paroháča ste ukázali :D
Daewoo Leganza 2,0 CDX full,kůže,Sencor SCD 5455 MR, rv.98 + Ford KA 1,3 , rv.98,červený mazlík pro manželku.
http://s8.gladiatus.cz/game/c.php?uid=35270
Klikni a uvidíš kdo jsem
Slam

Příspěvek od Slam »

Proc se testoval zrovna a konkretne model 1999-2002? Modely z let 1997-98 jsou na tom JINAK (lip ci hur?), vi nekdo? :?:

BTW ja absolvoval zatim jen jednu autohavarii v ranem detstvi - bylo to na statovce v plne rychlosti celne pod tatrovku (nakladni) s privesem - nikomu se nic vazneho nestalo (2 decka a 2 dospeli) jen par stehu (mamka a ja), zrejme proto, ze jsme na tu dobu a na tuhle situaci meli to nejlepsi mozne bezne dostupne auto - Moskvic 412:

Obrázek

...vepredu kila chromu a oceli + robusni 1,5L OHC motor puvodem od BMW je hold urcita zaruka preziti oproti tehdejsim (i pozdejsim) skodovkam... 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Slam:Vim o cem mluvis...mel jsem Ladu 21053 z roku 94...byl to silenej tank...sice jsem s nim neboural ale bylo to opravdu zelezo ne plech... :lol: ale zase bylo umeni s tim parkovat...mel jsem ho v 18 letech a bez posilovace to bylo peklo... :evil:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Kessler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessler »

Nedá mi to a musím vzpomenout dědův VAZ 2101 neboli Žigul z roku 74...taky poctivá směs litiny, železa, chromu a pancéřovejch plechů... :lol:
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
vaculcim

Příspěvek od vaculcim »

Kessler píše:Nedá mi to a musím vzpomenout dědův VAZ 2101 neboli Žigul z roku 74...taky poctivá směs litiny, železa, chromu a pancéřovejch plechů... :lol:
kamos ho ma a rikal, ze pri prejizdeni z pruhu do pruhu ani nepotrebuje zrcatka. Staci dat blinkr a prejet. ze vsichni radsi uhnou... ;)
2x Škoda Felicia, Seat Cordoba, Škoda 105L, Škoda Favorit a konečně Lanos 1,6 SX r.v.98, 195/50 R15, na zimu 185/60 R14
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Pockej az potka to samy auto ktery mu taky neuhne... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tak potom asi oba vylezou z auta, pokecají, doma vyklepou nárazníky a budou jezdit dál :lol: :lol: :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Já crashtestům věřím asi tak jako Paroubkovi a všem socanům cokoliv co plácne....takže pohoda....neřešil bych to. ;)
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Tak se s vámi podělím taky o jeden "crash test". Měl jsem kadetta 1.8 GSI. R.V 1987 a čelně jsem se srazil se škodou forman. Já to do něj "napasoval v 80km/h.(vina nebyla na mé straně) Forman měl kolo u řidiče až ve dveřích a total skroucený,že nešly otevřít ani jedny dveře. Já předek o10cm posunutý dovnitř a otevřel jsem dveře a vystoupil. Zaplat pánbůch,že se tenkrát nikomu nic nestalo,pán stačil pokrčit nohy a zvednout je až k volantu,jinak by ho to asi moc bolelo. Auta na odpis,ale oba(já i viník) zdraví. Můžu vzít někdy na sraz foto.
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak tomu rikam klika...a ja si myslel,ze Kadett je auto ktery hnije a neni moc bezpecny... ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Goose píše:Tak tomu rikam klika...a ja si myslel,ze Kadett je auto ktery hnije a neni moc bezpecny... ;)
I já si to myslel...mazec ;)
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“