Úprava svetiel
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Je to jednoduchý - D3 je čtvrtý sloupec (nebo řada, nevím) a třetí řada (nebo sloupec, už nepamatuju ) na té fotce je přesně to, co jsem psal, vývody jsou v tom hnědém konektoru. Doporučuju nastavit dostatečně dlouhými dráty patřičného průřezu a relé dát ven mimo poj. skříňku, vevnitř je dost těsno.Tomac píše:Diky. Vidim to tam. Sedim v aute pred barakem, chytam WiFi a nechavam si radit
Podle polskych obrazku jde dobre najit sektor svorkovnice (mel by byt oznacen C102), jinak nevim, jak sektor urcit, treba D3 je tam nekolikrat.
Jo, je to fakt lepsi! Bylo toho treba, protoze standardne Nubiry do tmy moc nejsou
Narval jsem to vsechno do skrinky - mel jsem nakoupeno malo konektoru a dratku na prodlouzeni Kdyby se s tim melo casteji hybat, atk by asi neco upadlo, pahyly prerusenych dratu jsou dost nasponovany. Pokud se ale do strev poj. skrinky leze tak 2x za zivot auta, myslim ze OK.
Nezda se mi, ze by bylo potreba sestelovat vysku svetel, zdaj se mi nstaveny uplne stejne.
Narval jsem to vsechno do skrinky - mel jsem nakoupeno malo konektoru a dratku na prodlouzeni Kdyby se s tim melo casteji hybat, atk by asi neco upadlo, pahyly prerusenych dratu jsou dost nasponovany. Pokud se ale do strev poj. skrinky leze tak 2x za zivot auta, myslim ze OK.
Nezda se mi, ze by bylo potreba sestelovat vysku svetel, zdaj se mi nstaveny uplne stejne.
NUBIRA Wagon 1.6 SX; r.v. 1999
Je pravda, ze svetla na Nubire svietia velmi slabo. Ja som to vyriesil trosku inac - namontoval som na auto pridavne dialkove svetla . Su tam ziarovky H3 55W.
Sice to trochu zmenilo vzhlad auta, ale svieti to ovela ovela lepsie.
Posudte sami...
Sice to trochu zmenilo vzhlad auta, ale svieti to ovela ovela lepsie.
Posudte sami...
Naposledy upravil(a) MartinV dne pát čer 15, 2007 21:53, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Nubira wagon, 1,6 16V, tmavozelená metalíza, r.v. 1998, 161 000 km
Ja sem ty světla dělal tak. , že jsem udělal nový obvod přímo napájen z baterie , ten obvod jsem uložil do krabice, kterou jsem přichytil k baterce.Do pojistkový skříně jsem nechtěl hrabat, jelikož tam vede spousta kabelu a najít spravné mezi nimy by bylo dost naprd. Učel světí prostředky
Daewoo Nubira I 97 2.0 16V sedan , 2-litru zdar !!!
Já se už rozhodl, udělám kabeláž pro světla novou a natáhnu celej přívod nově s pojistkou 2x 30A (pro každé relé jednu) a relátka dám k levému světlu a pak obě světla paraelně, a pořádně přikostřím a to bude stačit i na 130W žárovky (akorát se rozteče světlo)
Zkoušel jsem se dostat do pojistkový sříně. ale nějakej kabel je krátkej a nemůžu ji pořádně odklopit, tak to radši udělám mimo.
Zkoušel jsem se dostat do pojistkový sříně. ale nějakej kabel je krátkej a nemůžu ji pořádně odklopit, tak to radši udělám mimo.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mohol by si mi to ako mas spravene tie svetla poslat nafotene???ja som tiez nad tym rozmyslal kde ich dat a jedine do tej masky, nubiru mam kratko, takze kazda rada mi je nad zlato.. diky moc..Jíra píše:Začínal jsem na škodovkách a u každé jsem co nejdřív namontoval další dálková světla (zpravidla na nárazník). U Nubiry jsem dlouho zkoumal, kam s nimi, abych nenarušil slušně vypadající předek. Nakonec to vyřešila dvojice přídavných dálkových světel HELLA. Je pro ně místo za maskou, na každé straně od středu. Přesně se tam vejdou, stačí využít otvory v plechu, který shora drží chladič. Nemusí se nic vrtat, jen udělat z plochého železa držáky světlometů a přišroubovat je k tomu plechu. Zapojení jsem pro spínání samostatného relé vytáhl od dálkových světel a napájení přídavných světel jsem použil přímo od akku přes pojistkovou skříňku na dvě pojistky a do toho relé. Pak se dá slušně koukat i v noci.
mail: pcmaker@zoznam.sk ICQ: 279021963
Tak som vcera pridal relatka aj ja a je to fakt poznat, uz vidim v noci aj bez okuliarov do dialky....
Ale aj tak rozmyslam, ze este pridam svetielka za masku, to sa mi celkom paci a kamarat mi ponukol prestavbovy kit na xenony za 3000 Sk, to sa mi zda celkom gut cena....
Ale aj tak rozmyslam, ze este pridam svetielka za masku, to sa mi celkom paci a kamarat mi ponukol prestavbovy kit na xenony za 3000 Sk, to sa mi zda celkom gut cena....
Naposledy upravil(a) lubinob dne pon říj 01, 2007 07:45, celkem upraveno 1 x.
Nubi 1,6 SX combi, r.v. 97, LPG Lovato, klima - PREDANÉ
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008
ŠKoda Octavia II 1,9 TDi Elegance Plus 2008