Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-------------------------Petr Soukup píše:to Slam...mě příjde spíš naopak svítit za jasného a slunečního dne. By jsi se divil,jak je to auto vidět,když jedeš proti slunci a jak je špatně vidět,když nesvítí. Jsem jednoznačně pro denní svícení!
Serpico píše:...to Kolopo oni s tím počítali - některé nexie mají přípravu pro denní svícení ( je to i v elektrickém schématu označeno DRL od KOOPA v češtině - Jak na to asi za 500 Kč, celkový manuál ) - mám tam už namontovanou Hellu set komplet - ale teď jsem našel volnou čtyřdílnou zásuvku volnou pod přístrojovou deskou - a to by odpovídalo...jinak s Tebou souhlasím vzadu i v předu celodenní svícení snižuje kontrast blikače a brzd světel ve dne, po namontování Hella i hodiny jsou už i vidět ve dne ... ( i to byl jeden z důvodů, ten malichernější )
Mějte se fajn
Zadny papir nevozim, zatim me policie zastavila 2x kvuli "spatnemu sviceni", jednou statni, jednou mestska, ale pokazde, kdyz sem jim rekl, ze jsou to denni svetla, tak se omluvili, ze to jeste nevideli a nechali me bez problemu jet dal. Mel by stacit homologacni znak, co je na svetlech. Na dennich svetlech zacina na "RL".Serpico píše:to Pavel Z vozíš sebou nějaký papír ( mám obavy z potencionálního intelektu MP )....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |