Nemate niekto tieto ziarovky uz kupene? Oplatia sa kupit za cenu 700kc.
Lebo obycajne ziarovky su fakt bieda ale tieto mozno uz budu lepsie ale macku vo vreci nescem kupovat.
PHILIPS XTREME POWER žárovka H4 12V 60/55W 80% nárůst
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- ArmanoToti
- Kontaktovat uživatele:
PHILIPS XTREME POWER žárovka H4 12V 60/55W 80% nárůst
Daewoo Nubira I , 2l CDX , r.v.1998,Podvozok H&R , Brzdove kotuce Brembo ,15" Dezent Dark V ,
- Reklama
Re: PHILIPS XTREME POWER žárovka H4 12V 60/55W 80% nárůst
Za zkoušku by to určitě stálo, ale levnější je přidat relé na spínání světel, je to potom jako nebe a dudy i s obyč žárovkama - vyzkoušeno.ArmanoToti píše:Nemate niekto tieto ziarovky uz kupene? Oplatia sa kupit za cenu 700kc.
Lebo obycajne ziarovky su fakt bieda ale tieto mozno uz budu lepsie ale macku vo vreci nescem kupovat.
Pěkný den
Asi nerozumím Přeci rele na sepnutí na auťáku je.To jsem si dával na Škodu 120 protože jsem si dával přídavná světla a tam to vypinač nevydržel ale dneska jsou stykače snad na všech autech.Jakorát kdybys přidal volty a ampéry ale to ti pude žárovka za chvíli do kytek
Jinak ty PHILIPSKY si myslím že to bude pravda taková firma by si snad nedovolila blafovat hlavně aby tam nabylo vyrobeno v Číně
Ať nám jezdí a nezlobí
Asi nerozumím Přeci rele na sepnutí na auťáku je.To jsem si dával na Škodu 120 protože jsem si dával přídavná světla a tam to vypinač nevydržel ale dneska jsou stykače snad na všech autech.Jakorát kdybys přidal volty a ampéry ale to ti pude žárovka za chvíli do kytek
Jinak ty PHILIPSKY si myslím že to bude pravda taková firma by si snad nedovolila blafovat hlavně aby tam nabylo vyrobeno v Číně
Ať nám jezdí a nezlobí
- ArmanoToti
- Kontaktovat uživatele:
- ArmanoToti
- Kontaktovat uživatele:
Jo, relé tam je, ale potom je napájení světel vedeno zpět do přepínače světel a pak ke světlům, a to dost poddimenzovanými vodiči. Někde v části "Nubira a Lacetti" se to probíralo, návod je i na autokacik.pl. Ta úprava zvedne napětí na žárovkách asi o 2V a to je sakra znát.Topol píše:Pěkný den
Ať nám jezdí a nezlobí