Zacinam NEZNASAT vtakov
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Mna to stve preto lebo ho nemam kde umyt. Pod kefy to nedam ani zasvet a rucna samoobsluzna umyvarka v BA predpokladam neexistuje. A drhnut hovna zo skla utierkou nie je najprijemnejsia robota. Na streche mi nevadia, ale ked pristane na celnom skle rovno pred vodicom tak sa s tym neda ist ani do umyvarky
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
No to ja si ju umyl asi trikrát do týždna a to je taký postup-umyjem,otriem jelenicou,vyleštím okna,dám na slnko -a dalšie napadá prach a potom spadne desať kvapiek dažda no a moja robota je v ....... ale nestažujem si mna to sakra predca bavýýýýýý Zajtra je nedela a tak si ju zasa umyjem veď včera so ju drhol a dnes je jako keby som jazdil cros
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda bjá nevim ale tohle je už snad zákon schválnosti veď to to je ako hrozný sen dneska ráno som ju umyl a išiel som pre jelenicu že keď nám vyšlo slnko tak ju naleštím no a keď som došiel tak tohle som našiel na kufri
a ješte to tam stekalo sááákra no a aby bolo vše ako má být tak keď som ju naleštil tak začalo pršať no skrátka som ju dnes umýval 4x ale teraz stojí v garáži čistá a já sa pítam DOKEDY
a ješte to tam stekalo sááákra no a aby bolo vše ako má být tak keď som ju naleštil tak začalo pršať no skrátka som ju dnes umýval 4x ale teraz stojí v garáži čistá a já sa pítam DOKEDY
- vado
- Kontaktovat uživatele:
No hej, tie rozplacnute muchy na celnom skle su dost neprijemne. Ja uz ked toho mam dost, zastavim na prvej pumpe a vydrhnem to hubkou, ktoru ma snad uz kazda pumpa pripravenu vo vedre s vodou.
Ozaj, viete co preleti hlavickou chrobacikovi, ked narazi do predneho skla auta iduceho rychlostou 100 km/h ?
?
?
No predsa jeho zadocek
Ozaj, viete co preleti hlavickou chrobacikovi, ked narazi do predneho skla auta iduceho rychlostou 100 km/h ?
?
?
No predsa jeho zadocek
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
vtáci
....to dedo-miky, slečna se mi líbí - ale to snad už není ani fóóór - já nevím, mě by na místě hezké slečny jímala hrůza, takto nemám ani komplex....jenom tak mimochodem jednemu prý naměřili 66cm v kllidu ( od mala chodil prý s uvázanou cihlou )....jo a byl černej...jo jiný kraj jiný mrav...ale to snad nemáme zapotřebí.....
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Uz ani nenadavam, uz len predychavam.
Vcera vecer, alebo dnes v noci som zase zaparkoval asi pod leteckym koridorom bocianov. Co som nasiel na kapote ... Esteze v noci prsalo, tak to bolo este vlhke a dalo sa to zotriet. Ale skakal som okolo toho aspon 10 minut.
A zase to bolo len na mojom aute. Rozmyslam, cim som si tie lietajuce operene potvory pohneval
Vcera vecer, alebo dnes v noci som zase zaparkoval asi pod leteckym koridorom bocianov. Co som nasiel na kapote ... Esteze v noci prsalo, tak to bolo este vlhke a dalo sa to zotriet. Ale skakal som okolo toho aspon 10 minut.
A zase to bolo len na mojom aute. Rozmyslam, cim som si tie lietajuce operene potvory pohneval
V.