Kryty zrcatek - demontaz
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Kryty zrcatek - demontaz
Uz nekdo z Vas oddelaval kryty zrcatek? ja bych je potreboval vyloupnout, ale nevim kde presne drzi, nerad bych ulomil ty uchytky, chtel bych si ty kryty nalakovat. Diky
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
no..
to musis vylupnut zrkadlo dole..
z toho naklapacieho kolecka..
a cely ten sakrament vovnutry rozmontovat..
asi by mozno bolo jednoduksie..
zmontovat cele zrkadla z dvery dole..
..a co nexesh streknut..oblepit paskov..
to musis vylupnut zrkadlo dole..
z toho naklapacieho kolecka..
a cely ten sakrament vovnutry rozmontovat..
asi by mozno bolo jednoduksie..
zmontovat cele zrkadla z dvery dole..
..a co nexesh streknut..oblepit paskov..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kryty zrcatek - demontaz
Dneska jsem "rozmontoval" pravé zrcátko, bohužel to odneslo "sklo" jako nástroje jsem použil jakéhosi ptáka a asi 60km/h rychlost vozidla, takže jsem hodím fotky, jak to zrcátko vypadá ve vnitř - ale to horní víčko jak jsem se díval tak na spotní části má dvě packy a nahoře má dva šroubky, takže prvně budeš muset nějak vypáčit a pak povolit ty šroubky a asi to "upande".Akri píše:Uz nekdo z Vas oddelaval kryty zrcatek? ja bych je potreboval vyloupnout, ale nevim kde presne drzi, nerad bych ulomil ty uchytky, chtel bych si ty kryty nalakovat. Diky
P.S.
Nový "sklo" zrcátka bude stát cca 250kč.
Naposledy upravil(a) srneček dne úte kvě 15, 2007 07:56, celkem upraveno 1 x.
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
Škoda 120L
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě se jednalo o překlep a už jsem jej opravil.Ivoš píše:Tak daleko musíš jet, kvůli novému sklu???
Díky za upozornění.
P.S.
Ať se ostatní také zasmějí v předchozím příspěvku jsem místo 250kč omylem napsal 250km (ve skutečnosti je to 30km)
Škoda 120L
Škoda 120L
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kryty zrcatek - demontaz
Jo to nafot, Palikx rikal, ze jakmile budeme chtit i dobrovolne vyndat sklo zrcatka tak zrejme praskne pri demontazi, ma s tim asi hodne zkusenostisrneček píše:Dneska jsem "rozmontoval" pravé zrcátko, bohužel to odneslo "sklo" jako nástroje jsem použil jakéhosi ptáka a asi 60km/h rychlost vozidla, takže jsem hodím fotky, jak to zrcátko vypadá ve vnitř - ale to horní víčko jak jsem se díval tak na spotní části má dvě packy a nahoře má dva šroubky, takže prvně budeš muset nějak vypáčit a pak povolit ty šroubky a asi to "upande".Akri píše:Uz nekdo z Vas oddelaval kryty zrcatek? ja bych je potreboval vyloupnout, ale nevim kde presne drzi, nerad bych ulomil ty uchytky, chtel bych si ty kryty nalakovat. Diky
P.S.
Nový "sklo" zrcátka bude stát cca 250kč.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To je super, moc diky, jen teda nevim jestli jde oddelat to sklo, aniž bych ho musel rozbit Takze to vrchni kryt co bych vlastne potreboval nalakovat, je jeste prisroubovany, nepletu se? Nebo tam jsou jen nejaky capky? Kdyz to ale jakkoli zkousi treba nozem nejde to ani nahodou...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Je třeba povolit ty dva horní šroubky a pak to vyhnout směrem dopředu a vytáhnout nahoru. Jinak to sklo se dá vydělat i bez rozbití, ale musí se to vytahovat malým páčidýlkem. (Zrcátko se otočí tak, aby mezi pravým dolním rohem a vnějším plastem byla co největší mezera a tudy se vsune páčidýlko, to se posune do středu skla o tahem dozadu se vyhákne to sklo.)Akri píše:To je super, moc diky, jen teda nevim jestli jde oddelat to sklo, aniž bych ho musel rozbit Takze to vrchni kryt co bych vlastne potreboval nalakovat, je jeste prisroubovany, nepletu se? Nebo tam jsou jen nejaky capky? Kdyz to ale jakkoli zkousi treba nozem nejde to ani nahodou...
Jinak v případě nezdaru nový sklo od Chevroletu stojí 214,-
Škoda 120L
Škoda 120L