kontrolka paliva
Moderátor: Blue Lanos
- romishowski
kontrolka paliva
Jsem se dneska rozepsal....jeden praktický dotaz- jak vám spolehlivě funguje ukazatel paliva? Mi se osobně stalo,že po ujetí 666km jsem jel už asi 30km s ručičkou na 0 a kontrolka stále nesvítila.Abych náhodou neskončil bez benzínu,tak jsem natankoval.Jaké bylo ovšem moje překvapení,když jsem do nádrře dostal POUZE 52 litrů/ Makro-Ostrava/. Takže jsem spočítal průměrnou spotřebu asi 7.8 l/100km.
Co vy nato?
Co vy nato?
Daewoo Leganza CDX 2.0, /1999/, full výbava, vše ve stříbrné metalíze,bez tempomatu,Clarion DRX6575Rz, SKYPE: jironov
- Reklama
Ja zajel nejlepsi spotrebu 7.4...na 50 litru jsem ujel 671 km...tech 50 litru jsem vzal kdyz byla rucicka na cervenym policku...takze pochybuju ze by byla rezerva skoro 15 litru...jak pise peha...kazdy kus je jiny...takze je potreba to zkouset...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Rozjel se dneska,asi dohani prostoje... Jinak zdravim vsechny nove prirusky HOJAAAAAAAAA.............
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- romishowski
- romishowski
Re: kontrolka paliva
Na to jen tohle, pochybuju, že by Leganza měla v nádrži něco jiného než Nubira, pročti si tohle a budeš chytřejší:romishowski píše:Jsem se dneska rozepsal....jeden praktický dotaz- jak vám spolehlivě funguje ukazatel paliva? Co vy nato?
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php ... c&start=15
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Diky moc...mam chut to vyzkouset ale zaroven mam strach...ale na druhou stranu kdyz jsem Legu kupoval tak tam nebyla ani kapka benzinu,auto skoro rok stalo a ja vul tehdy samym nadsenim nekoukal po oku...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...