Budíky a kontrolky
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No vyzera to super. Nevidim tam ale napriklad stav nadrze....zrejme to ukazuje ten display vpravo.... Prekrocenu teplotu motora asi signalizuju dole tie dve kontrolky ventilatora, az ked sa spusti ventilator na prvu (93' C) a druhu rychlost (100' C)... Je to inak super, aj ked ja som zastanca bledomodrych kontroliek
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
Neomlouvej se, já se starým necítím ( tělo již ano )Happy píše:Nemůžu si pomoct ale určitě souhlasím s Václavem.(Omlouvám se jako benjamínek za to tykání).HappyV.Brousek píše:Nechci hodnotit tuto úpravu, ale v jednoduchosti je síla, a tato úprava tomu neodpovídá. Já bych si to do auta nedal, považuji to za zbytečné.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Je to veľmi pekné. Závidím tie kontrolky na vonkajšie osvetlenie. Na to by mal byť zákon! V Korejcoch vôbec nevidieť, čo a ako svieti. Tam asi nesvietia cez deň. Už čakám na prvú garančku, aby mi na Sparka použili kontrolku hmloviek ako kontrolku stretávačiek podľa vzoru z nášho netu.
Tony
Tony
Chevrolet Spark 0.8 , pred tým Daewoo Matiz 0,8 S
no az na par malickosti je to super.je tam totiz vsecko co je potreba a treba co me u korejce stve strasne ze neni videt ze sviti svetla.uz vymyslim kontrolku.jinak kdyby nekdo nejak urobil palubni pc do nubiry tak do toho jdu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil