Doma z Baldovca
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
-
- Kontaktovat uživatele:
Já presne rozmýšlám s kolkými som sa riadne nepoznal ono ako by to bolo krátké no však do budúcna si dám pozor aby som všetko stihol a teba Ivetka som predsa poznal už dávno sice len na fotkách ale bodíky dva za stiling sme Ti dali lebo tá tvoje Nessi na živo vyzerala opravdu cull No hold já blbec som sa viac venoval autu ako tebe no však do budúcna to napravím
- Reklama
Jenže to nesmíš odjet v 20.30 domů a zůstat až do rána - sice jsme taky jeli domů a docela nás to mrzí - mohla tam bejt opravdu sranda...Iveta píše:No přesně toho času bylo nějak málo. Já jsem se neseznámila s více lidma , ale asi to při takovém množství lidí ani nejde. Asi se líp seznamuje až večer při vínečku nebo slivovičce.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Dík za uznanie, a tie panáky radšej nepočítaj....aj tak sme došli až na dnoIvoš píše:Jojo....Jozefova Evanda byla exkluzivní....taky jsem na ní večer připíjel (jen nevím už kolikrát )
Jozef
Prajem všetkým štastné km.......Jozef !
Š1202,Š1000,Š100,Š110R,Š105,Š120,Seat133,F -Granada,Citroen BX,D-NUBIRA, t.č.D-EVANDA,T-Avensis,Š-Fabia
Š1202,Š1000,Š100,Š110R,Š105,Š120,Seat133,F -Granada,Citroen BX,D-NUBIRA, t.č.D-EVANDA,T-Avensis,Š-Fabia
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Vojto, na Slovensku si dám jen do jedný nožičky a jinak pivečko....tam vím postupně jak jsem na tom....a ne že piju a piju a najednou konec a nevím o soběVojta píše:NIKDY NEŘÍKEJ NIKDY!!!Ivoš píše:Přátelé, to co bylo na Baldovci se ode mne už nikdy nedočkáte. Bylo to jednou a naposled
Počkej na Slovensku
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivoši, Ivoši.... už si bol niekedy na SLovensku??? Asi nie, tak vedz, že ideš do jamy levovejIvoš píše: na Slovensku si dám jen do jedný nožičky a jinak pivečko....tam vím postupně jak jsem na tom....a ne že piju a piju a najednou konec a nevím o sobě
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
Ahoj, pokiaľ u skleničku neprepiješ, tak mi ju odlož, ja ju kúpim, prípadne s Tebou vymením za bechera, alebo mám aj malinovicu Však ochutnáš, ked prídeš"!!!Ivoš píše:Nemáte někdo kontakt na Janu z Pardubic? Asi ne.....neozývá se ani na mail a ni na SZ....mám pro ní skleničku od Čáveze....tak asi budu mít 2
Jozef
Prajem všetkým štastné km.......Jozef !
Podľa autoroute sme si nadišli cca 7 km.... podľa mňa je to povolená strata pri viac než 400 najazdených kilometrochLIFELIKE píše:nezisťujem nič .... pravda je taká, že som si až doteraz myslela, že som išla OK.... trafila som domov a tak som cestu neriešilapeco píše:LIFELIKE:tie dve daewa som bol ja s HARDYm, inak riesili sme tam to, ze sme mali odbocit na Nesovice. vidim ze teba to vobec netrapilo takze zrejme az teraz zistujes ze sme si to kusok vsetci traja nadbehli
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED