ja to sam nevedel no neva, uz to je opravenyIvan píše:Díky, to měl Milosh doplnit, to je vůlpeco píše:Ivane, v tom clanku namiesto otaznikov pri interieri ma byt RADO so zelenym matizom
Doma z Baldovca
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak tedy to koukám - dnes jsme se vrátili z Beskyd a už přes 2 hodiny trčím na Daewooclubu a čtu příspěvky ohledně srazu!!No je to síla a mrzí nás že jsme nepřespali - vidět Vojtu jak kouří pravej kubánskej,Ivoše jak se válí po zemi - zážitků hodně...No doufám jestli bude Slovenskej sraz tak určitě přijedem a přespíme.Ještě jednou díky organizátorům za jejich usilovnou práci a nesmím zapomenout na řezníka,kterej krmil hladový krky jeden za druhým a pak ještě stihnul otevírat pivo okem!!To nemělo chybu obzvlášt když někteří (nebudeme jmenovat) mu to zbaštili i s navijákem...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
srazy
nebyl jsem ani já a whisky 22 neboť nám nikdo o spanilé jízdě neřekl a to servo zjistil když jste odjeli a chtěl přeparkovat-peha- píše:Na spanilé nebol bohužial ani WHISKY 22 lebo mu odišlo servo takže spanilá - 2 a potom snaď všetci
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Příští rok bych to viděl (loni to myslím tak bylo) na orientační časový rozvrh....třeba jen těch nejdůležitějších událostí, jako je např. focení, spanilá jízda, vyhlašování apod. Viselo by to třeba na nástěnce, nebo chatce organizátora a hotovo. Bylo by jasno a nikdo by nic neprošvihnul (jako třeba já, Tomáš a ještě někdo hromadné focení)...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
ČÁVES ti k tomu udela uvodGoose píše:Ivoš:A muzes mit i svoji vlastni vecerni show...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ivoši, časový rozvrh byl loni, ale stejně to bylo už od 11:00 všechno jinak Takže časový rozvrh už NE.Ivoš píše:Příští rok bych to viděl (loni to myslím tak bylo) na orientační časový rozvrh....třeba jen těch nejdůležitějších událostí, jako je např. focení, spanilá jízda, vyhlašování apod. Viselo by to třeba na nástěnce, nebo chatce organizátora a hotovo. Bylo by jasno a nikdo by nic neprošvihnul (jako třeba já, Tomáš a ještě někdo hromadné focení)...
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project