Kvapká olej
Moderátor: Blue Lanos
Kvapká olej
Mám taký problém že každé ráno ako idem k autu, je pod autom olej a to vždy na tom istom mieste pod motorom. Jedná sa o fľak priemeru 4cm. Je to pár kvapiek oleja. Olej tečie niekde z vrchnej časti motora - celkom to vidieť. Zaujímavé je, že keď umyjem motor wapkou asi dva týždne sa olej neobjaví - predpokladám kým neztečie pod motor. Ďalšie skutočnosti: Olej musím dolievať cca 4-5l na 15 000km/rok. Musím dolievať aj chladiacu kvapalinu no nie veľa a zdá sa mi že je trochu tmavá a mastná. Momentálne sa chystám na výmenu rozvodov ale chcel bysom si dať do poriadku aj to kvapkanie oleja. Poradte na čo sa mám chystať.
- Reklama
- Latrele
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvapká olej
Hodne casta zavada je tesneni pod vikem ventilu mrkni se na to.dnalor píše:Mám taký problém že každé ráno ako idem k autu, je pod autom olej a to vždy na tom istom mieste pod motorom. Jedná sa o fľak priemeru 4cm. Je to pár kvapiek oleja. Olej tečie niekde z vrchnej časti motora - celkom to vidieť. Zaujímavé je, že keď umyjem motor wapkou asi dva týždne sa olej neobjaví - predpokladám kým neztečie pod motor. Ďalšie skutočnosti: Olej musím dolievať cca 4-5l na 15 000km/rok. Musím dolievať aj chladiacu kvapalinu no nie veľa a zdá sa mi že je trochu tmavá a mastná. Momentálne sa chystám na výmenu rozvodov ale chcel bysom si dať do poriadku aj to kvapkanie oleja. Poradte na čo sa mám chystať.
Kdybych nebyl, kdo jsem, netoužil bych, po čem toužím. Daewoo Leganza 2.0l 16V
no presne ja tipuju tesneni hlavy a pri tom vymenit tesneni vika.jeste zalezi z ktere casti motoru to asi tece teda kde je ta louze.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil