Doma z Baldovca

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Kecám, že nevím. Určitě tam stál nějakej OPEL - nějaký kvítko, či co :lol:
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Vojta píše:Kecám, že nevím. Určitě tam stál nějakej OPEL - nějaký kvítko, či co :lol:
:lol:

ale prekvapilo me ze byla hodne mala ucast nexii, nojo, sef uz jede na jinym tak se na to vykaslali, aspon ze Ivan to zachranil jako vzdy 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Pokud mám informace, tak mnoho lidí, kteří chtěli přijet, odradilo počasí. V sobotu ráno na mnoha místech pěkně lilo, tak to vzdali (myslím, že to byl i případ Ondráše).
Zkuste někdo udělat sumář, kolik tam čeho bylo (myslím auta - jídlo a alkohol si celkem pamatuju :lol: :lol: ).
milosh

Příspěvek od milosh »

Vojta píše:Pokud mám informace, tak mnoho lidí, kteří chtěli přijet, odradilo počasí. V sobotu ráno na mnoha místech pěkně lilo, tak to vzdali (myslím, že to byl i případ Ondráše).
Zkuste někdo udělat sumář, kolik tam čeho bylo (myslím auta - jídlo a alkohol si celkem pamatuju :lol: :lol: ).
zitra uz snad hodim video na web, na spanily jizde nebyl snad jen Reznik, takze to se podle me spocita dobre 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
JO

Příspěvek od JO »

Honza Beneš píše:Sraz byl výbornej a účastníci skvělí! Děkuji Palikxovi za diagnostiku -i -i a hlásím, že kontrolka motoru se mi od odjezdu nerozsvítila a to potěší 8) Na noční fotce co jsem se našel nevypadám zle, je otázka co kdo vyloví (zda-li nějaký důkaz sbližování s trávníkem), protože na zemi jsem se ocitl taky.. :twisted: :shock: Možná mám najeto nejmíň (spolu s Pardubáky) - hlásím 275 km a mohlo to být ještě trochu míň, ale cestou z5 jsem neplánovaně zakroužil. Zajímalo by (a možná nejen mne) kolik aut přijelo podle modelů. Co vím, tak 6 Esper, 8 Leganz, 4 Kalosi, 1 Aveo a dál??? A celkem 48 aut - dobře si pamatuju nebo byl ten počet jiný?
Jasne , tie počty skoro sedia, ale neviem prečo si prehliadol moju Evandu -1ks a to ma mrzí, že ich nedošlo viac... :evil:
Jozef
Prajem všetkým štastné km.......Jozef !
Š1202,Š1000,Š100,Š110R,Š105,Š120,Seat133,F -Granada,Citroen BX,D-NUBIRA, t.č.D-EVANDA,T-Avensis,Š-Fabia
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Na spanilé nebol bohužial ani WHISKY 22 lebo mu odišlo servo takže spanilá - 2 a potom snaď všetci :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Jojo....Jozefova Evanda byla exkluzivní....taky jsem na ní večer připíjel (jen nevím už kolikrát :lol: :lol: :lol: )
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

-peha- píše:Na spanilé nebol bohužial ani WHISKY 22 lebo mu odišlo servo takže spanilá - 2 a potom snaď všetci :lol:
nevím to přesně ale asi ani vojtíšek nebyl na jízdě :) :)
ŘEZNÍK
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..no ja si pockam ..
kam pripocitate moje auto :mrgreen:
Naposledy upravil(a) JRD McLAREN dne úte kvě 08, 2007 10:36, celkem upraveno 1 x.
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Vít, Jiří píše: quote]nevím to přesně ale asi ani vojtíšek nebyl na jízdě :) :)
Jak nevím přesně - a od koho si Tvůj synáček půjčoval zapalovač, abys mohl zapálit gril, když Ti všichni odjeli? Já bych i jel, ale už jsem si jednu po obědě cvaknul a když piju, nejezdím. Ani jako spolujezdec. :lol: :lol:
Nebylo tam (myslím) 9 aut
LIFELIKE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LIFELIKE »

peco píše:LIFELIKE:

tie dve daewa som bol ja s HARDYm, inak riesili sme tam to, ze sme mali odbocit na Nesovice. vidim ze teba to vobec netrapilo :lol: :lol: takze zrejme az teraz zistujes ze sme si to kusok vsetci traja nadbehli :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: nezisťujem nič .... pravda je taká, že som si až doteraz myslela, že som išla OK.... trafila som domov a tak som cestu neriešila :lol: :lol:
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Proste LIFELIKE je baba ktorá nepotrebuje navigačku lebo ju má v sebe to som videl na vlastné oči keď som išiel za ní do Baldovca :lol: Ja som vôbec nevedel kam sa rútim ale predomnou Kalosík s krásnym nickom vzadu tak som sa ho držal a hurá urobil som správne :lol: :lol: :lol: Tak že o rok viem koho sa mám držať :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

A to jsem pořád večer přemlouval LIFELIKE, aby tam zůstala přes noc (bez postraních úmyslů).....a vůbec to nezabralo :( :lol:
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Vojta píše:
Vít, Jiří píše: quote]nevím to přesně ale asi ani vojtíšek nebyl na jízdě :) :)
Jak nevím přesně - a od koho si Tvůj synáček půjčoval zapalovač, abys mohl zapálit gril, když Ti všichni odjeli? Já bych i jel, ale už jsem si jednu po obědě cvaknul a když piju, nejezdím. Ani jako spolujezdec. :lol: :lol:
Nebylo tam (myslím) 9 aut
Vojto, nevymlouvej se na alkohol a přiznej, že sis chtěl jít po obědě zdřímnout :D

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:A to jsem pořád večer přemlouval LIFELIKE, aby tam zůstala přes noc (bez postraních úmyslů).....a vůbec to nezabralo :( :lol:
i kdybys je mel, stejne bys nemel cim :lol:
Odpovědět

Zpět na „Srazy“