Doma z Baldovca
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
no taky jsem doma.petrm uz asi od 16,45 a ja musel jeste na turnaj ktery jsme bohuzel prohrali.neva.ted jsem prijel.a samo moc dekuju vsem co prijeli a pokecali.a diky reznikovi za super dobroty,marianovi za dobre vino a ivanovi za lepsi organizaci.bylo to proste fajn.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Reklama
Taky jsem dojel OK asi v 18.00 . Byly jsme ještě v Sloupu ( ne u silnice , ale ve městě Sloup), v jeskyni Balcarka a v Rudici na větrným mlýně . Pěkný to tam máte moraváci.......
Jinak díky všem , sraz byl bezva , už není snad co dodat.......
Celkem najeto 630 KM ( Klecany - Baldovec - Klecany)
Jinak díky všem , sraz byl bezva , už není snad co dodat.......
Celkem najeto 630 KM ( Klecany - Baldovec - Klecany)
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ale na ten hokej nas koukalo jen par, vetsina se nemohla odtrhnout od reznika a jeho pochoutek
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
My poslouchali 3. tretinu po ceste domu v radiu. Nicmene vcera s Kanadou docela zabojovali (i pres tu smulu - neuznany gol + laciny gol, kdyz nikdo nehral...).conpet píše:Ale na ten hokej nas koukalo jen par, vetsina se nemohla odtrhnout od reznika a jeho pochoutek
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Vojto, my jsme se po zápase s Milošem poprali s klukama ze Slovenska, proto tak rychle jeli domů, víš?Vojta píše:Ještě jeden postřeh ze srazu: V době konání hokejového utkání na MS Česko-Slovensko se sejde přes padesát Čechů a Slováků, více či méně ovlivněných alkoholem, a všechno je v naprosté pohodě!
Prostě Dejwáci a Chevroleťáci jsou pohodáři
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
.. Miloš mi ani ruku nechcel podať.... ale zobrali to športovo
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
- Honza Beneš
Sraz byl výbornej a účastníci skvělí! Děkuji Palikxovi za diagnostiku a hlásím, že kontrolka motoru se mi od odjezdu nerozsvítila a to potěší Na noční fotce co jsem se našel nevypadám zle, je otázka co kdo vyloví (zda-li nějaký důkaz sbližování s trávníkem), protože na zemi jsem se ocitl taky.. Možná mám najeto nejmíň (spolu s Pardubáky) - hlásím 275 km a mohlo to být ještě trochu míň, ale cestou z5 jsem neplánovaně zakroužil. Zajímalo by (a možná nejen mne) kolik aut přijelo podle modelů. Co vím, tak 6 Esper, 8 Leganz, 4 Kalosi, 1 Aveo a dál??? A celkem 48 aut - dobře si pamatuju nebo byl ten počet jiný?
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)