Co byste zde zmenili?
Moderátor: Blue Lanos
Co byste zde zmenili?
Rad bych slysel vas nazor na to, co zde jeste zmenit, upravit, prip. ubrat
Web nedelam pro sebe, ale pro Vas, tak at se dohodneme, jak to tady mam zaridit
Web nedelam pro sebe, ale pro Vas, tak at se dohodneme, jak to tady mam zaridit
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že takhle je to v pohodě. Není nás tu zase tolik, všichni jsme si na forum zvykli, takže bych to nechal tak... kategorie i vzhled dostačují
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
OK, kolego administratore, s tebou jsem pocital, ze nebudes proti, ale co nase "ovecky"?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Možná bych navrhl úpravu.
diskuze podle modelů
diskuze obecně, kde by byl obecně servis, tuning,třeba předpisy STK, hifi atd
diskuze volná jako je teď pokec, ale bez servisů
Možná bych zkrátil existenci inzerátů na 60 dnů
a přidal bych pár smajlíků nejlépe autových. (a prodlouží se načítání - já vím )
diskuze podle modelů
diskuze obecně, kde by byl obecně servis, tuning,třeba předpisy STK, hifi atd
diskuze volná jako je teď pokec, ale bez servisů
Možná bych zkrátil existenci inzerátů na 60 dnů
a přidal bych pár smajlíků nejlépe autových. (a prodlouží se načítání - já vím )
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
Toto je problem Tima04 from usa:
Tim04
Junior
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:22 am Post subject: Reply with quote
The site worked for me... Confused
I dont know why it's not working for others.
I enjoy knowing that there are Daewoo fans coming together like this...but...um...the language barrier is severe. There is the "English Corner" but all of the instructions are in Czech. Plus, there are so many other areas on the forum that contain alot of information that most English speakers will not be able to benefit from. Thats the only drawback. Otherwise it looks to be a great forum.
Tim04
Junior
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 9:22 am Post subject: Reply with quote
The site worked for me... Confused
I dont know why it's not working for others.
I enjoy knowing that there are Daewoo fans coming together like this...but...um...the language barrier is severe. There is the "English Corner" but all of the instructions are in Czech. Plus, there are so many other areas on the forum that contain alot of information that most English speakers will not be able to benefit from. Thats the only drawback. Otherwise it looks to be a great forum.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
nove logo je pekneee
miloshi si rychly
ale ta statistika mi to robi stale, pise mi toto:
najskor sa mi ukaze len toto:
Warning: main(language/lang_slovensky/lang_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/web/daewooclub.com/statisti
a ked sa to cele nacita toto:
Warning: main(language/lang_slovensky/lang_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/web/daewooclub.com/statistics.php on line 853
Warning: main(): Failed opening 'language/lang_slovensky/lang_statistics.php' for inclusion (include_path='.:/web/daewooclub.com') in /var/web/daewooclub.com/statistics.php on line 853
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/web/daewooclub.com/statistics.php:853) in /var/web/daewooclub.com/includes/page_header.php on line 555
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/web/daewooclub.com/statistics.php:853) in /var/web/daewooclub.com/includes/page_header.php on line 557
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/web/daewooclub.com/statistics.php:853) in /var/web/daewooclub.com/includes/page_header.php on line 558
miloshi si rychly
ale ta statistika mi to robi stale, pise mi toto:
najskor sa mi ukaze len toto:
Warning: main(language/lang_slovensky/lang_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/web/daewooclub.com/statisti
a ked sa to cele nacita toto:
Warning: main(language/lang_slovensky/lang_statistics.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/web/daewooclub.com/statistics.php on line 853
Warning: main(): Failed opening 'language/lang_slovensky/lang_statistics.php' for inclusion (include_path='.:/web/daewooclub.com') in /var/web/daewooclub.com/statistics.php on line 853
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/web/daewooclub.com/statistics.php:853) in /var/web/daewooclub.com/includes/page_header.php on line 555
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/web/daewooclub.com/statistics.php:853) in /var/web/daewooclub.com/includes/page_header.php on line 557
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/web/daewooclub.com/statistics.php:853) in /var/web/daewooclub.com/includes/page_header.php on line 558
to bude delat ta slovenstina, ja upravuju jen soubory pro CZ verzi !!!
Nemam cas upravovat vsechny jazykove verze, co zde jsou...
Nemam cas upravovat vsechny jazykove verze, co zde jsou...
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
no co de da delat, hlavne ze uz to jedeeMKa Slovensko píše:ale predtym mi to nerobilo