tome beru dva ale myslím že to bude i tak málo sms odepsánaTomáš píše:To jdeš brzo spát , když jsem se rozhod jít k našim na net ( jinak píšu jen z práce) posílal jsem ti SMS , jak je to s tím grilem , vemte hö někdo .......
!!!! VEŠKERÉ INFO O DAEWOO SRAZU BALDOVEC 2007 ZDE !!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Jaky tam maj pivko? uz si nepamatuju
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tam pil Krušovice....mají tam Krušky a Pilsner Urquell viz http://www.baldovec.cz/1024x768/pdf/napoj_2007_cj.pdf
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
tak jeste me napadlo mam zkusit jestli se vejde gril co mel petr loni?vezme ho kdyz tak ale napiste hned.jestli tu jeste nekdo je
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
kdyztak vyndas z nexie sport grillIvan píše:Jestli budeme mít 2 grily, tak to musí stačit, no né?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no ale loni mel ty malinkaty a petr jeden co vydal za 3.jirka si ho moc pochvaloval.zkusim jestli se vejde kdyz tak ho nekdo vezmete?treba milos do kombika?
Simson s 51
Simson s 51
vis co kdovi jak to tam bude vypadat ale samozrejme s tim pocitam ze nekdo neco bude chtit zkouknout.ale ne jak loni sem tam jak blbec behal s kabelem a pak sem 3 hodiny cekal na obed,propasl jsem halsovani a malem i vyhlaseni.takze samo prectu co jen budu moct(mimo kalos aveo a podobny novy pokusy)a kdo prijde toho neodmitnu.
Simson s 51
Simson s 51
I moje astra?palikx píše:vis co kdovi jak to tam bude vypadat ale samozrejme s tim pocitam ze nekdo neco bude chtit zkouknout.ale ne jak loni sem tam jak blbec behal s kabelem a pak sem 3 hodiny cekal na obed,propasl jsem halsovani a malem i vyhlaseni.takze samo prectu co jen budu moct(mimo kalos aveo a podobny novy pokusy)a kdo prijde toho neodmitnu.