Z Hradce Králové na Baldovec
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Vojto, nas stary mazaky naka kapka nerozhazi, jeste ted mi je blbe kdyz si vzpomenu na to rano ale auto uz zna cestu tak by to melo byt snad okej.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Takze jelikoz nikdo nic nenamital, tesim se nashledanou zitra v 8:00 na parkovisti u hradeckeho Lidlu. Na nahlasene ucastniky se nejakou rozumnou dobu bude cekat, tzn. i nedochvilni jedinci maji sanci (to budu urcite ja, jak se znam, i kdyz to mam par set metru od baraku).
PS: Jo a beru fotak i kameru, tak se nezapomente ucesat (vcetne vasich 4-stopych milacku)...
PS: Jo a beru fotak i kameru, tak se nezapomente ucesat (vcetne vasich 4-stopych milacku)...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
4- stopých , vy to máte nějaký křivý po bouračce ? Já myslel , že auta jsou dvoustopý....Slam píše:PS: Jo a beru fotak i kameru, tak se nezapomente ucesat (vcetne vasich 4-stopych milacku)...
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Vojta píše:Déšť alespoň smaže rozdíly v naleštěnostiIvoš píše:Hmmm....celá sobota má propršet Je to na ČHMÚ a ty bývají nejspolehlivěší.
Já snad budu mít po šichtě čas aspoň vysypat popelník
A konec konců - loni pršelo a jak tam bylo fajn, viď Mildo
Jasně Vojto - počasí nás nahnalo pod střechu a stmelilo kolektiv
ŘEZNÍK
Myslel jsem samozrejme situaci pri zataceni, otaceni a stani, jinak samozrejme 2-stopa (plus minus)...Tomáš píše:4- stopých , vy to máte nějaký křivý po bouračce ? Já myslel , že auta jsou dvoustopý....
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
Jedu za chvili nakoupit naky veci na sraz, nakou svacu atd... mam vzit ty brikety nebo uhli nebo co? jinak pocasi uz se tady zacina kazit, na myti auta prdim, ono je hzeky i kdyz je spinavy
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Mildo já bych vynechal tu část ....je hzeky i kdyz .... Vtip Docela jsem na tu tvou Astru zvědavej, když o ní tak básníš....milosh píše:Jedu za chvili nakoupit naky veci na sraz, nakou svacu atd... mam vzit ty brikety nebo uhli nebo co? jinak pocasi uz se tady zacina kazit, na myti auta prdim, ono je hzeky i kdyz je spinavy
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Kurňa s tím grilem je to blbý , to by se mělo napsat jako extra téma ...Vít, Jiří píše:kolegové --prosím -- nemáte někdo gril kterej by se mohl vzít s sebou
na jednom to asi neutáhnu..... posledně bral myslím PetrM-- a ještě někdo jinej .....................a zároveň i pytel briket
Já mám moc velikej , to fakt nebudu tahat ani Nubirou..... ale vemte , kdo má ty skládací .
Briketky koupím cestou .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Honza Beneš
Jeden pytel uhlí beru taky, gril nemám. Zrovna jsem domyl a teď dodám autu lesk Tady u mě skoro jasný západ slunce, jak bude zítra se nechám překvapit. Umejt auto jsem musel, protože jsem čekal na příležitost = sraz, a teď už bylo neúnosně špinavý. Četl jsem kudy z Hradce a Pardubic jedete, a kdybych se chtěl napojovat ve VM tak 50 km navrch, takže pojedu sám (Chotěboř - Žďár n. S. - Kunštát - Baldovec). Čau zejtra
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
- Honza Beneš