Z Hradce Králové na Baldovec

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

No nazpátek bych jel až vše bude zakončeno, tj. pokud budou sprinty apod...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Reklama

conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

milosh píše:Chlapi, jak pojedete zpet? mozna bych jel v nedeli nejak poo s vama, bo asi budu v Pardubkach vyzvedavat rodice 8)
Ja uvidim podle pocasi, predpoved je vseljaka - nevim jestli budu pres noc, rozhodnem se az tam.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja s tebou Mildo klido pojedu... ;) Taky planuju odjizdet nejak poo,pritelkyne neni z Prahy tak ji musim hodit dom...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
milosh

Příspěvek od milosh »

Goose píše:Ja s tebou Mildo klido pojedu... ;) Taky planuju odjizdet nejak poo,pritelkyne neni z Prahy tak ji musim hodit dom...
prima dik, ale neni to jisty esli vubec... :roll:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Přátelé, mám docela zásadní dotaz....jak jezdíte rychle? Já jen, jestli se budeme courat (90 km/h), nebo pojedeme svižně (100 km/h a více)?....za předpokladu, že bude volno na silnicích.
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

milosh píše:
Goose píše:Ja s tebou Mildo klido pojedu... ;) Taky planuju odjizdet nejak poo,pritelkyne neni z Prahy tak ji musim hodit dom...
prima dik, ale neni to jisty esli vubec... :roll:
Jasneee...se domluvime... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
milosh

Příspěvek od milosh »

Ivoš píše:Přátelé, mám docela zásadní dotaz....jak jezdíte rychle? Já jen, jestli se budeme courat (90 km/h), nebo pojedeme svižně (100 km/h a více)?....za předpokladu, že bude volno na silnicích.
No pac nejedes po dalnici tak o vic jak 100km nepremyslej :lol:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Loni to moc nešlo (jel jsem s přítelkyní), ale letosd jedu sám a nějak jsem si za poslední měsíc zvykl na ručičku pohybující se okolo čísel 120 a 130....ale dobrá...já se teda přizpůsobím....ale jen vocaď pocaď :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ivoš:No hele ja jezdim tak nejak podle predpisu...mimoprasky chlupaty nemaj radi prazaky :lol: :lol: :lol: ...predminulej rok jsem dostal zcela bezduvodne v Olomouci pokutu,jel jsem rychleji,to ano,ale jel skoro nejpomaleji ze vsech...a proc zastavili me???Odpovim si sam...prazska spz...jako bezduvodne nebyla no,jel jsem jak jsem nemel,ale proc zastavili jen me???Kdyz pojedeme na sraz a ja budu mezi vama jedinej s prazskou spz tak zastaveji jen me... :D :D :D :D Asi ji necim na cestu prekryju... :evil: :evil: :evil:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Řekni přítelkyni o ....ehm.....kalhotky...jako motorkáři :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nejak to zmaknu...kdzy policajti uvidej tolika Daewoo pohromade tak budou jen cumet a zapomenou merit... :lol:
Vít, Jiří

Příspěvek od Vít, Jiří »

Goose píše:Ivoš:No hele ja jezdim tak nejak podle predpisu...mimoprasky chlupaty nemaj radi prazaky :lol: :lol: :lol: ...predminulej rok jsem dostal zcela bezduvodne v Olomouci pokutu,jel jsem rychleji,to ano,ale jel skoro nejpomaleji ze vsech...a proc zastavili me???Odpovim si sam...prazska spz...jako bezduvodne nebyla no,jel jsem jak jsem nemel,ale proc zastavili jen me???Kdyz pojedeme na sraz a ja budu mezi vama jedinej s prazskou spz tak zastaveji jen me... :D :D :D :D Asi ji necim na cestu prekryju... :evil: :evil: :evil:
no to já zase v praze využívám moje S zajedeš do jednosměrky a ptáš se chlupatejch jestli neví jak se máš někam dostat ---- a oni tě ještě navedou :lol: :lol:
ŘEZNÍK
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak to bacha...ja v jednosmerce do ktery jsem zajel omylem diky spatnymu znaceni potkal nakladak a nejak chlapec nemel moc pochopeni... :lol:
conpet
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od conpet »

Ja jedu predpisove max 100, nerad bych potom nekde cetl "potkal jsem kolonu Daewaku a jeli jako prasata" takze Vas pratele nabadam - chovejte se slusne a delejte cest znacce :D
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Takze jedes první a budeš brzdit ;) :lol:
Odpovědět

Zpět na „Srazy“