Čo sa už na kalose pokazilo.
Moderátor: Blue Lanos
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Čo sa už na kalose pokazilo.
Po najazdení 46 000Km sa objavila prvá porucha.Auto začalo trochu trhať.Po výmene sviečkového kábla na 4 válci porucha odstránená.Práca na max.5min.To bola prvá závada mimo riadnej kontroly a údržby vozidla.
Naposledy upravil(a) dedo.miki dne stř kvě 02, 2007 20:19, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Re: Čo sa už na kalose pokazilo.
Ja mám 32000 km a nič akurát som si opravil lak na aute od malých kamienkov čo sú cez zimu na ceste
červený Daewoo Kalos sedan 1.4 16V, 2xabg,abs,central,el. okná 14 disky plánujem chip
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
ÁÁÁ piloti... sotva dojeli z autosalonu domu a už hodnotěj závady
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Sviečky ,filter vzduchu ,filter palivový,olej a nič iné som na aute nemenil.Samozrejme od kamienkov je obité,ale to je každé auto a Daewoo za to nemôže.Mimo prehliadok (som si robil sám)som akurát nastriekal silikónový olej na gumy v prednej náprave.Jediné čo mám ešte zlé je anténa na streche sa nedá odšrubovať,ale neskúšal som velkou silou,aby som ju nezlomil.A to jazdím naplno tak ,že ho točím do 6000ot.bežne.Skrátka jazdím razantne-rýchlo a väčšinu v meste.Ešte som zabudol na pneumatiky tie mám už tretiu sadu.A popri tom som menil aj puklice.
pekne!!!] a k tej anténe-aj mne to išlo ťažko,mal som pri tom riťku stiahnutú,že by si do nej ani ten preslávený zastrúhaný vlas nestrčil,ale nakoniec povolilo...jednoducho silou...
a ešte: kto by vedel povedať,či robia geometriu v rámci záruky?(teda aspoń ja mám dojem,že nie).V tom prípade si to radšej dám urobiť kamošovi za menší peňáz..dík!
a ešte: kto by vedel povedať,či robia geometriu v rámci záruky?(teda aspoń ja mám dojem,že nie).V tom prípade si to radšej dám urobiť kamošovi za menší peňáz..dík!
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
No jistě...já se taky chlubím, že nemám na autě žádné závady...ale pokud možno už neprozrazuju, že to má najeto všehovšudy 22 000 km...Krtek píše:ÁÁÁ piloti... sotva dojeli z autosalonu domu a už hodnotěj závady
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
[quote="LIFELIKE"]2 roky / 21 tisíc km ..... Mňa to auto skúša len samými prkotinami, ktoré som tu už rozoberala ...inak funguje v pohode. Ide hlavne o to, že sa s ním nebojím nikam pustiť do sveta.[/quote
Já mohu jen závidět ty kilometry - od října mám na AVEU 20 000km a to jsem jezdil jen republiku a přes prázdniny pojedu i dále, tak jsem zvedavej kolik budu mít já za dva roky.
Na Kadettu jsem natočil 130 000 za tři roky (ve třech řidičích a auto jezdilo první rok 7 dní v týdnu).
Já mohu jen závidět ty kilometry - od října mám na AVEU 20 000km a to jsem jezdil jen republiku a přes prázdniny pojedu i dále, tak jsem zvedavej kolik budu mít já za dva roky.
Na Kadettu jsem natočil 130 000 za tři roky (ve třech řidičích a auto jezdilo první rok 7 dní v týdnu).
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
dříve KADETT Caravan 1.4i /1.6i 3dv
Škoda 120L
Škoda 120L
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož jsem se nechal od tchána přesvědčit, že 1,2 mi stačí a je levnější (spotřeba a povinný ručení). Dneska toho těžce lituji, jelikož 1,4 by byla lepší - s mým ježděním by vyšla levněji, ale bohužel.Rastos píše:Co si nezobral aspon silnejsi motor, ked nalietas tolke kilometre?
CHEVY AVEO 1.2 sedan 2006
Škoda 120L
Škoda 120L