!!!! VEŠKERÉ INFO O DAEWOO SRAZU BALDOVEC 2007 ZDE !!!!

Vše o daewoo srazech, tuning akcích, výstavách atd.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Odpovědět
Topol

Příspěvek od Topol »

Ivan píše:Není, je to skutečně až silnice z vesnice Baldovec směrem do kempu. Silnice mezi Rozstáním a Baldovcem bude asi stejně katastrofická jako loni... i když byla mírná zima...
Pěkný den :D
Tam mě navigace hlásí : Dále pokračujte trajektem! :lol: :lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Reklama

milosh

Příspěvek od milosh »

Topol píše:
Ivan píše:Není, je to skutečně až silnice z vesnice Baldovec směrem do kempu. Silnice mezi Rozstáním a Baldovcem bude asi stejně katastrofická jako loni... i když byla mírná zima...
Tam mě navigace hlásí : Dále pokračujte trajektem! :lol: :lol:
jo me taky, asi s tebou taky jel pan Miroslav :lol:
Ale v lednu jsem koupil novy mapy tak uvidime jak na tom bude letos 8)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milosh

Příspěvek od milosh »

Tak ted ctu v novinach ze v patek ma prset, tak nevim, doufam ze to nebude stejny jako vloni, no minimalne ta teplota snad bude vyssi...

http://www.ct24.cz/pocasi/index.php?p1=6&p2=7
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Slam

Příspěvek od Slam »

milosh píše:Tak ted ctu v novinach ze v patek ma prset, tak nevim, doufam ze to nebude stejny jako vloni, no minimalne ta teplota snad bude vyssi...

http://www.ct24.cz/pocasi/index.php?p1=6&p2=7
Byt sraz o tyden driv, tak bylo pocasi idealni (teda aspon tady bylo nadherne slunecno a teplicko). :)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Mildo, nemaluj čerta na zeď. Předpovědi na týden dopředu nemají žádnou relevanci, nehledě na to, že na tom linku, co jsi posílal, je sluníčko. :D

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Mildo, nemaluj čerta na zeď. Předpovědi na týden dopředu nemají žádnou relevanci, nehledě na to, že na tom linku, co jsi posílal, je sluníčko. :D
Vole tam je celej rok :lol: snd to bude ok, a kdyz ne nevadi, v hospode je taky prima.
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Kurnik, nestrašte furt s tím počasím. Jak pořád budete o tom mluvit, tak skutečně bude škaredě. :lol:
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
Topol

Příspěvek od Topol »

Miloši a nešlo by dát hned ja se mi otevřou stránky tak tam dát i počitadlo :lol: Protože jestli dobře počítám tak dnes v 18,00 je to 113 hodin do začátku srazu :P A jestli bude pršet nebo bude hic tak hodina H je rozhodující! :lol:A ještě když jsem byl malý a někam jsem se těšil tak mi rodiče říkali kolikrát se ještě vyspím ;)
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Mildo, to počítadlo je dobrej nápad - uděláš to?

Jinak Svobik mi dneska psal, že se mu ta jeho "styling Nexie" nějak rozpadá, takže nepřijede...

Nexia² project

zovi

Příspěvek od zovi »

Tak mam v praci volno takže idem na zraz :D , no a platit budem až na mieste a k niekomu sa hádam nasomrujem :o)
Leganza 98 bordová 17" 215/45, LPGdo 10L Lovato - minulosť. Pôvodne cez Tico, Nexiu a Leganzu k autíčku s veľkým A !!!
Pribudla znova Nexia GTX LPG stieborná !
milosh

Příspěvek od milosh »

Zitra je volno, sice asi budu prohanet inliny a shazovat kila co jsem nabral pres zimu, ale mrknu na to.
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

zovi píše:Tak mam v praci volno takže idem na zraz :D , no a platit budem až na mieste a k niekomu sa hádam nasomrujem :o)
Kolego, jestli tam budeš přes noc, tak bych od Tebe požadoval zaplacení peněz na účet tak, jako to udělali všichni... Ale teď jsem si uvědomil, že platba se Slovenska by nemusela přijít, tak mi dej alespoň čestné slovo, že přijedeš. Spoléhat na to, že se někam vlezeš je hodně riskantní, vzhledem k tomu, že v našich zarezervovaných chatkách jsou jen 2 volná místa. Tak jak?

Nexia² project

Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Měl bych prosbu na majitele jiných vozů než Nexií, aby k sobě na forum dali ještě zprávu o konaném srazu. Třeba se někdo na poslední chvíli ještě přidá. Díky.

Nexia² project

milosh

Příspěvek od milosh »

Ivan píše:Měl bych prosbu na majitele jiných vozů než Nexií, aby k sobě na forum dali ještě zprávu o konaném srazu. Třeba se někdo na poslední chvíli ještě přidá. Díky.
na nubiru uz jsem to dal 8)
lanos, espero, kalos atd... :shock:
Vojta

Příspěvek od Vojta »

Rozeslal jsem e-maily členům Matíz clubu (těm, kteří se ještě nepřihlásili), reakce téměř žádná (4 negativní odpovědi).
Odpovědět

Zpět na „Srazy“