chleba na sraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
chleba na sraz
PÁNOVÉ A DÁMY - jelikož chci předejít hádkám o tom kdo má lepší chleba - (minule jsem vyhlásil soutěž kterou bohužel vyhrál můj bratr )- žádám vás o to vzít sobě ůměrné množství chleba ke klobáskám ,možnost vyhlásit ---NEJCHUTNĚJŠÍ CHLEBA - tu je ale nehlásím se do poroty jelikož jsem rohlíkožrout
ŘEZNÍK
- Reklama
jojo, to bych klido koupil, ale to nemel on ale jeho slecna (Zuzka pokud me nesali pamet, ale to mi jeste nebylo 30 tak jsem nejakou mel )Vojta píše:Tak chleba je samozřejmost, ale taky to ostatní (loni Cubafire měl móóóc dobrý víno).
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Cubafire bohužel nepřijede.
Jinak jsem čekal, řezníku, kdy se s tímto tématem vytasíš a nezklamal jsi
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
jeste docela v predstihu Ale nebylo by skodu zase udelat tu akci s pivkama, ze by kazdej vzal neco se svoji zahradky (i kdyz ja treba usteckej Zlatopramen nemusim) radsi toceny na misteIvan píše:Cubafire bohužel nepřijede.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No a u nas radsi pivovar pred nejakym casem rovnou zkrachoval, jeste ze pivo nepiju.Ivoš píše:Tak to bych asi s Pernštejnem nevyhrál....
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Honza Beneš
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ja tiež niečo dotiahnem z maďarska a treba admin premenovať članok na "kto ake pivo donesie" aj ked česke je naj
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: aaa
Pěkný densimone píše:ja tiež niečo dotiahnem z maďarska a treba admin premenovať članok na "kto ake pivo donesie" aj ked česke je naj
Možná že české je nej i když jsem nesjezdil celý svět ale ať jsem byl na východě nebo na západě tak jsem se snažil jíst a pít domorodou stravu a snažil jsem se přijít na chuť proč jim chutná právě to!Takže bych poopravil příslový nejenom" Kolik řečí znáš tolikrát jsi člověkem ale i kolik jídel jsi jedl tolikrát jsi člověkem"
Ať nám jezdí a nezlobí