Tak dnes som bral opravovat auto,startujem a kukam dymi sa mi z dierky kde vytrca packa na svetla.Nevedel som zohnat ziadneho elektrikara,kazdy bol mimo mesta tak som sa rozhodol ze sa nato kuknem.Dal som dole kryt okolo volantu ale nic spalene som nenasiel.Ale rele pre hmlovky malo jeden kontakt trosku spaleny.Bol trosku zadymeny.Mohlo to byt ono alebo hladat pricinu niekde inde?
pali sa ti orech v spinacej skrinke. pravdepodobne budes mat teply aj kluc. nic mimoriadne, len raz ta to necha vysiet a uz nenastartujes (ked to uplne prehori). ale stacia ti 2 kable a srobovak a nastartujes to aj z konektora . mne sa dost hreje ten najhrubsi cerveny kabel hlavne v tedy, ked mam ventilator pusteny na 3 alebo 4 a pustenu klimu... proste sa nauc ako to nastartovat aj bez spinacky alebo si kup nahradny orech.
daj si dole kryt okolo volantu a spinacky a vyskusaj, co sa zohrieva. na 90% to budu kable ku spinacke. neviem to vyriesit, v servise tiez netusia, ale zjavne tam netecu len prudy na spinanie relatok. ked sa nastvem, tak tam namontujem vetrak z pocitaca, aby sa to chladilo trocha. a pre istotu mam pod sedadlom hasicak
Ja som mal moznost ist k jednemu elektrikarovi ale 40 kilakov daleko.Ja hasiaci pristroj nemam a z 2litrovou flaskou z vodou sa mi do toho moc nechcelo.
Tak tie hmlovky to nemôžu byť ked si ich nemal zapnuté.To teplo a následne dym vzniká len pri velkom prechodovom odpore ,čiže ak zapneč prúd do niečoho čiže aj zapnutie spínacej skriny to môže robiť ak má niekde zlý kontakt-velký prechodový odpor.Ak nemáš zapnuté nič tak sa to nemá od čoho stať.
Tak to je fakt spinacia skrinka,som sa s tym dnes pohral a nasiel som kde to robi.Z lavej strany jak je svorkovnica,ale uz dnuka v spinacej skrinke.Takze ste mali pravdu.
Hermes trade, BA Bottova 7, 02 52965258, 0915756327,
Vrbove 033 7744 350, 033 7728 888, ale toto neviem ci este stale plati
a potom samozrejme normalne daewoo servisy...
Plasty čo sú na volante musia ísť dole.(odšrúbovať)a nakonci spínacej skrinky (tam kde strkáš klúč ) sú káble ktoré odpojíš a vymeníš tú časť čo si kúpil.To držia len také červíčky.Ktoré odšrubuješ.
dedo.miki píše:Plasty čo sú na volante musia ísť dole.(odšrúbovať)a nakonci spínacej skrinky (tam kde strkáš klúč ) sú káble ktoré odpojíš a vymeníš tú časť čo si kúpil.To držia len také červíčky.Ktoré odšrubuješ.
dedo zapomel si rict ze aby ty cerviky odsrouboval tak musi sundat volant a civku Airbagu pokud ma, a bez stahovaku to jde blbe
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Ja robím všetky typy áut a nedokážem napísať presný postup na každý typ a preto ked nemám pred sebou auto tak neviem písať až tak podrobne presný postup.