Automat v leganze
Moderátor: Blue Lanos
Automat v leganze
Ahojte vsetci,ma tu niekto leganzu v automate?Ak ano tak by ste sa podelili somnou o skusenosti?Moj sen je,tu moju prerobit do automatu,len neviem aka je zlozita na robotu,a co by tam eventuelne bolo treba prerobit.A nenajde sa tu niekto kto chce zase naopak manual ze by sme si takto pomohli?Dik za odpoved
- Reklama
vidim lepsi reseni a to prodat manual a koupit automat, ja ho mam a uz bych nemenil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no to sem myslel, to je dost velky zasah do auta, ja bych volil tuto variantu, to te omrzelo kvedlat fofrklackem?Esperado píše:Ako myslis,predat tu leganzu co mam a kupit druhu v automate???Ak hej,tak to radsej budem jazdit na manuale,mam v nej vela prachov a neoplati sa mi to predavat.Zatial dik za infomilosh píše:vidim lepsi reseni a to prodat manual a koupit automat, ja ho mam a uz bych nemenil
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jo to je super, ale uzil jsem si to v mladi, ktere bylo nevybourene, ted prevazne popojizdim po meste a to uz bych nechtel zazit v zacpe porad vyslapavat spojku, ted jen slapnu a jedu a levou nohu si muzu treba strcit z okynkaIvoš píše:Náhodou...ten pocit, když si můžeš podřadit sám a pořádně se proletět je k nezaplacení
Presne o to mi ide,ak sa niekto nahodou najde na vymenu alebo predaj automatu tak mi prosim vas dajte vediet.Dik nano69@seznam.czmilosh píše:jo to je super, ale uzil jsem si to v mladi, ktere bylo nevybourene, ted prevazne popojizdim po meste a to uz bych nechtel zazit v zacpe porad vyslapavat spojku, ted jen slapnu a jedu a levou nohu si muzu treba strcit z okynkaIvoš píše:Náhodou...ten pocit, když si můžeš podřadit sám a pořádně se proletět je k nezaplacení
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna včera jsem si na tebe vzpomněl, když jsem stál 1/2 hodiny v zácpě v Sedanu, kde ta spojde je čím dál tím tužší a řazení čím dál tím "vyběhanější"...už se těším na sraz a konzultace, jelikož je to už dost na prd...milosh píše:jo to je super, ale uzil jsem si to v mladi, ktere bylo nevybourene, ted prevazne popojizdim po meste a to uz bych nechtel zazit v zacpe porad vyslapavat spojku, ted jen slapnu a jedu a levou nohu si muzu treba strcit z okynkaIvoš píše:Náhodou...ten pocit, když si můžeš podřadit sám a pořádně se proletět je k nezaplacení
OT: Jinak, Miloshi, neříkej mi, že už jsi vybouřený...nebo nedejbože starý na klukoviny...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Ivosi, jeste neco ti k tomu automatu reknu, muzes pravou ruku pouzivat i kdyz jedes treba do kopce kde bys musel radit porad dokola, myslim treba na stoparky atd.. ne na sebe
VYboureny co to je? je mi 30 ne 60
VYboureny co to je? je mi 30 ne 60
Naposledy upravil(a) milosh dne čtv dub 26, 2007 20:27, celkem upraveno 1 x.
a kdyz budes hodny tak te necham svezt abys videl - co na tech automatech vsichni videj - kor ta prijezdova cesta z ty vesnice do kempu bez kvedlani salpakou to bude libovkaIvoš píše:No proto, už jsem se lekl, že bys tak zestárnul....jinak po tvém výkladu o automatu začnu přemýšlet