Jsem pro, ale ať nám dají love na pokuty a body ať berou servisům a ne nám, sami máme málo,ne?Mirou píše:...Na dotaz že na rádio není přes den vidět mi řekli ať si na chvíli zhasnu a bude to krásně vidět
Teda ať jdou do p......
(teda já spíš budu mít, dneska mě změřili v Brně vedle EuroCaru, takže už asi nebudu mít čistý konto )
Jinak na cenu tý zátky jsi se asi neptal, že?
Nesmíš si upravit vůbec nic, to je pravda. Ale platí co řekl jeden přijímací technik mě, upravte si co chcete, spravte si to sám, ale tak ať to nikdo nepozná, co nepoznáme, tak jako že není. Proto se chci snažit všeupravit tak, aby to bylo jen na origo konektory s odnímáním během pár minut.
Já osobně začnu řešit tyto nedostatky hlavně až mi skončí semestr, pak tady přibude pár návodů. (momentálně pracuji na plný úvazek = denně 8,5h v práci a studuji denní studium na Mendlovce v Brně = průměrně 4h/den, takže žádný volný čas a víkendy patří synovy a partnerce).
To automatické rozsvěcení světel nebude problém, jediný problém pro mě bude najít dráty, který vedou od zadních světel až k nějakýmu konektoru pod palubkou nebo idálně u motoru.
Jak se dostat k tý kritce ze spodu taky vyřeším, navíc se mi líbí, že je blízko rádia a hodin, možná půjde nechat to zapojený na stálo a před servisem jen oddělat fotorezistor nebo co se tam dá - pokud by tam ze spodu nebylo vidět.