povinne zmluvne poistenie na SK
Moderátor: Blue Lanos
povinne zmluvne poistenie na SK
Ahojte, nemam moc prehlad o vyske poistiek, no za mesiac budem musiet platit zase.
Osobne mam auto poistene v najvacsej slovenskej poistovni, no neviem, ci cena cena okolo 12.000,- je prave ta najvyhodnejsia.
Kde mate poistene svoje Leganzy?
Osobne mam auto poistene v najvacsej slovenskej poistovni, no neviem, ci cena cena okolo 12.000,- je prave ta najvyhodnejsia.
- Reklama
Re: povinne zmluvne poistenie na SK
Leganza 2.0 CDX - Komunálna poisťovňa 5440,-Sksemsej píše:Ahojte, nemam moc prehlad o vyske poistiek, no za mesiac budem musiet platit zase.
1.5l
Kooperativa tesne pod 5900 sk - som u nich prvy rok
Generali by ma vyslo nieco nad 9000, 2 roky som bol u nich, z roka na rok som platil vzdy o min 15% viac a viac
Allianz uz pred 2 rokmi pytali okolo 10800sk a pri ruseni zmluvy mi ponukli zlavu 300sk, tak som sa ani nepytal kolko by to vyslo teraz
Kooperativa tesne pod 5900 sk - som u nich prvy rok
Generali by ma vyslo nieco nad 9000, 2 roky som bol u nich, z roka na rok som platil vzdy o min 15% viac a viac
Allianz uz pred 2 rokmi pytali okolo 10800sk a pri ruseni zmluvy mi ponukli zlavu 300sk, tak som sa ani nepytal kolko by to vyslo teraz
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Re: povinne zmluvne poistenie na SK
Semsej, neviem kolko mas rokov, ale alianz ma obrovsku prirazku pre mladych asi do 26 r. a novych ktory este nemali poistene auto. Mne tam na espero 1,5 vypocitali 14 tis. a v koperative 4700,-semsej píše:Ahojte, nemam moc prehlad o vyske poistiek, no za mesiac budem musiet platit zase.
Nie je co riesit...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
NEXIA, 1,5 UNIQA - 4097,-Sk už druhý rok...
NEXIA 16V, sedan, audio KENWOOD, fólie,červené podsvietenie palubovky,elektróny,-PREDANÁ
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
teraz Hyundai MATRIX 1,6 16V, 2009...
Keď môžem pomôžem, a keď nie, tak aspoň popletiem.
http://sharpei-fany.7x.cz/
Poistka
Firma ma vsetky auta poistene v kooperative, jednoznacne velmi dobre ceny a aj sluzby. Ja som mal espero v alianze a platil som nejakych 8000 v kooperative platim 5000....
Espero 1,5 GlX, 66kW, 65 000 km
No vidite to je ten individualney pristup ku klientovi . V koop som mal platit takme 9 u inych nanajvys 8 ale nukali mi aj za 6. Takze osobna navsteva a potom co to doplietli platim uz len 5.6. Ked si predstavim ze buduci rok to budem musiet absolvovat znovu len preto lebo su to trkvasi ktori nevedia klienta ani informovat o tom kolko bude platit, tak asi zmenim poistovnu.
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam Lanos 1.6 poisteny v Ceskej, platim stvrtrocne 1543 Sk, dohromady 6172 / rok.
Zatial ply bonus za bezskodovy priebeh.
Zatial ply bonus za bezskodovy priebeh.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black