Pohare
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Topolku ty kluku šikovná to je to nejlepší co se dnes událo ale vážne nejlepší pro mne bude až Ti budu moci potřást pravicí Všechno je dobrý ale to že človek jako si Ty se nemúže s nami sejít to je strááááášne nepříjemný a moc a moc toho lituju Tak alespon velké díky za tvou velkou snahu a vážne doufám že nekdy se sejdem
Pěkný den Venku už svítá,ptáci řvou,kytky smrdí a jenom +1
Jen to s tou chválou nepřehánějte.Lidi se maj chválit až po smrti:lol:
Jinak to bude asi tím že patřím ještě do generace kdy se nekoukalo jen na peníze ale lidi dělali zpoustu věcí jen tak pro radost!
Jinak jsem potvrdil ještě Rado 2ks a palikx 2ks.
Ať nám jezdí a nezlobí
Jen to s tou chválou nepřehánějte.Lidi se maj chválit až po smrti:lol:
Jinak to bude asi tím že patřím ještě do generace kdy se nekoukalo jen na peníze ale lidi dělali zpoustu věcí jen tak pro radost!
Jinak jsem potvrdil ještě Rado 2ks a palikx 2ks.
Ať nám jezdí a nezlobí
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Sklínky
-------------------------------Ivoš píše:Tak to je paráda, já to potvrzuju a když na srazu nějaký zbydou, tak si ještě jednu vezmu!
Jak by řekl náš programátor: "Krásná prácička!!!"
Jsem rád , že to nakonec snad i dobře dopadne - važme si iniciativy kolegy
" Topola " a chran Vás pánbíček, jak to tam na srazu všechno neprodám
Pochopitelně - byl bych radši kdyby " Topol " s námi jel i s chotí , a sklínky
si tam s přehledem rozprodal. Pokud nebude jiné zbytí, rád to za něj udělám.
Slíbil jsem to,a své slovo dodržím zdraví " Vazoun "
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Re: aaa
--------------------------simone píše:no minulý rok som ostal mimo tak som rad budem mať peknu sadu do hospodky
Ze srdce a upřimně Ti je " Simone " všeci přejem, tak at slouží - " Vazoun "
Pěkný den-peha- píše:Mám velký dojem že sa predají všetky len aby ich potom bolo dosť
To je sice možný ale to víš já už jsem penzista a zas takový příjem nemám abych do toho dal hodně peněz a pak měl problémy s prodejem.
Dnes jsem se byl přeptat a vypadá to dobře a možná bude ještě jedna nabídka ale to nechám až jestli mi to potvrdí mejlem.
Ať nám jezdí a nezlobí
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
pridavam sa jeden poharik. a nahodou minulorcny sa nenajde?
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Pěkný den
Posledně když jsem byl zjišťovat stav jak jsou sklenky daleko tak mě nabídli ještě jednu možnost.Dnes mi to potvrdili mejlem že by to bylo možný a poslali fotky.Dokonce mi nabídl možnost že by to nemusely být jen na sraz ale že by mohl nechat jen znaky a třeba nápis DAEWOO/CHEVROLET.Jde o to že by se neměnily velikosti jestli by to nebylo zas malé na ty pulitry.Pokud vím tak mají nějaké asi šablony a obtisk se vysypává jemným skelným prachem a po vypálení se spojí se sklem.Jinak vážení ale ty 0,3 už nejdou zrušit ty jsem i zaplatil ale když by někdo ještě chtěl ty pulitry tak by to šlo zařídit.Ten pulitr s uchem má vepředu plošku na kterou se obtisk dá.Když někdo bude závazně chtít tak zase napsat SZ Jó a ještě cenySklenice bez ucha 1/2l=68kč a pulitr s uchem 78kč.Ještě precliky a tácek není součástí dodávky
Ať nám jezdí a nezlobí
Posledně když jsem byl zjišťovat stav jak jsou sklenky daleko tak mě nabídli ještě jednu možnost.Dnes mi to potvrdili mejlem že by to bylo možný a poslali fotky.Dokonce mi nabídl možnost že by to nemusely být jen na sraz ale že by mohl nechat jen znaky a třeba nápis DAEWOO/CHEVROLET.Jde o to že by se neměnily velikosti jestli by to nebylo zas malé na ty pulitry.Pokud vím tak mají nějaké asi šablony a obtisk se vysypává jemným skelným prachem a po vypálení se spojí se sklem.Jinak vážení ale ty 0,3 už nejdou zrušit ty jsem i zaplatil ale když by někdo ještě chtěl ty pulitry tak by to šlo zařídit.Ten pulitr s uchem má vepředu plošku na kterou se obtisk dá.Když někdo bude závazně chtít tak zase napsat SZ Jó a ještě cenySklenice bez ucha 1/2l=68kč a pulitr s uchem 78kč.Ještě precliky a tácek není součástí dodávky
Ať nám jezdí a nezlobí