Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- whisky22
- Kontaktovat uživatele:
To Goose. Dik. Tiez sa tesim na zraz. Niekde si sa pytal na prednu masku. Autokelly.cz ma taku jak mam ja za 1048 Kc. Ja som moju kupoval tiez v autokelly.cz pred rokom za nejakych cca 700 Kc v akcii.
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Diky moc...ja mam svoji masku v pohode,ale chtel jsem z ni sundat tu cernou barvu a mit je celou chromovanou ale ta barva nejde vubec dolu a trvalo by to dlouho,sundal bych ji a vzal si ji domu a udelal to doma,ale na sidlisti je to o hubu,tak jsem myslel,ze bych vzal nejakou starsi,pohral si s ni doma a pak ji hodil na auto...kdyby byla zase v akci tak bych ji bral,ale stejne bych radeji nejakou starsi aby nestala tolik,nekde u Benesova by melo byt vrakoviste Daewoo,tak si tam zkusim asi napsat a nekdy tam zajedu...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Hanzy
Re: Ahoj
Rovnez te srdecne vitam v kralovske tride Hezky se nam to tady rozrustaArthoor píše:Zdravím všetkých majiteľov Leganzí a tých čo prispievajú do tohoto fóra. Ďakujem za vaše rady, veľmi mi pomohli pri rozhodovaní sa a kúpe auta.
Až vychytám všetky muchy na mojej Lege a trošku ju preleštím pošlem foto.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Zdravim stejnobarevneho kolegu Hezkou mas krasku,ty mas vzadu folie na oknech?A ty kola originaly jsou nejak podezrele pekne,mas na nich novy lakovy kabatek?whisky22 píše:Tak som sa vo fotogalerii tiez pochvalil s umyvanim a lestenim.
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak jsem dal takovou mensi recenzi na net... http://moje.auto.cz/Goose86/daewoo-leganza.html pripojte se kdyztak taky at tam nejsem sam s touhle krasavici...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Fakt myslis, ze jsou nahr. dily nejak drahe vuci ekvivalentnim autum?Goose píše:Tak jsem dal takovou mensi recenzi na net... http://moje.auto.cz/Goose86/daewoo-leganza.html pripojte se kdyztak taky at tam nejsem sam s touhle krasavici...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)