hrkot z nápravy na zadnej ľavej strane
Moderátor: Blue Lanos
hrkot z nápravy na zadnej ľavej strane
Nazdar esperáci
Neviete čo by to mohlo byť?
Ten hrkotavý zvuk sa objavuje v prudších pravotočivých zákrutách,
v malých rýchlostiach keď sa váha presunie na ľavú stranu. Chcem dať
vymeniť zadné pružiny, ale aj tak by som rád vedel na čo sa mám prichystať.
Hľadal som podobný problém v starších diskusiách ale nezbadal som to tam.
A ešte sú rozdieli medzi pružinami rôznych výrobcov ako pri tlmičoch??
dik
Neviete čo by to mohlo byť?
Ten hrkotavý zvuk sa objavuje v prudších pravotočivých zákrutách,
v malých rýchlostiach keď sa váha presunie na ľavú stranu. Chcem dať
vymeniť zadné pružiny, ale aj tak by som rád vedel na čo sa mám prichystať.
Hľadal som podobný problém v starších diskusiách ale nezbadal som to tam.
A ešte sú rozdieli medzi pružinami rôznych výrobcov ako pri tlmičoch??
dik
Naposledy upravil(a) Beholder dne ned dub 15, 2007 11:51, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý for
-------------------------------Stanleyk píše:heh akurat dnes mi rozpraval mechanik , ze raz riesili podobny problem na nejakom favorite... pomenili skoro celu napravu a vsetko okolo, ked potom uplnou nahodou zistili ze majitel mal v kufri priviazanu kovovu bandasku a ta klepala o plech... ... vraj ho skoro uskrtili
To bylo " Stanleyku " úsměvné ale bohužel pravdivé i takové věci se často stávají - zdraví " Vazoun "
-
- Kontaktovat uživatele:
veruze, lozisko ma rovnomerne hucanie zavisle na rychlosti.. Skus si dat auto na zdvihak a kyvat kolesom do vsetkych moznych stranBeholder píše:Tak skúsim to ešte očekovať ,ale to nebude ono. Kiežby to bola len taká banalita. Ja som najprv myslel žeby to mohlo byť rozpadnuté ložisko. Ale jeden mi povedal ,že ložisko by hučalo stále. Tak neviem, neaké vôľa v čape ,alebo také niečo??
U me to delalo gumove tesneni vyfuku za 150,- Samozrejme na to taky prisli az po vymene skoro vseho vzadu.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Mne sa stalo nieco podobne tiez s vyfukom, pri strednom tlmici mi povolila ta gumena uchytka, potom samozrejme vyfuk o nieco klesol a drncal pri opreti o rameno napravy. Skus sa pozriet aka medzera je mezi vyfukom a tym ramenom, pri zatazeni auta sa mi to dost opieralo.
DAEWOO ESPERO 1.5 16V r.v.96
MAZDA 6 WAGON 2.0D r.v.06
MAZDA 6 WAGON 2.0D r.v.06
Nahrať to asi nenahrám, jedine že by som auto tlačil dokola po parkovisku Lebo dnes 12:38 mi zomrela batéria.
Poprosím minútu ticha za nebohú.
Ďakujem
Espero mám asi dva roky a bývali majiteľ mi tvrdil že tá batéria je pôvodná. Ťažko tomu aj veriť ,ale ozaj vyzerá ako z roku 96. Nuž čo keď sa darí tak sa darí. Nabíjal som ju 14 h ešte som kvôli tomu bol kúpiť aj nabíjačku ,ale nepomohlo to. Hneď po nabití napätie kleslo na 10,8 V. Čo mi poradíte ku kúpe batérie? Už pozerám na nete. Hlavne aby sa zmestila a chcel by som zase bez údržbovú.
A k tomu zvuku ,ťažko sa to popisuje ten zvuk je taký stŕpavý ,pravidelný závisí od rýchlosti. Ako keby tam bolo niečo uvoľnené. Moc sa v tom nevyznám aj by som si to sám rozobral ,ale nemám kde. Garáž by bodla.
Poprosím minútu ticha za nebohú.
Ďakujem
Espero mám asi dva roky a bývali majiteľ mi tvrdil že tá batéria je pôvodná. Ťažko tomu aj veriť ,ale ozaj vyzerá ako z roku 96. Nuž čo keď sa darí tak sa darí. Nabíjal som ju 14 h ešte som kvôli tomu bol kúpiť aj nabíjačku ,ale nepomohlo to. Hneď po nabití napätie kleslo na 10,8 V. Čo mi poradíte ku kúpe batérie? Už pozerám na nete. Hlavne aby sa zmestila a chcel by som zase bez údržbovú.
A k tomu zvuku ,ťažko sa to popisuje ten zvuk je taký stŕpavý ,pravidelný závisí od rýchlosti. Ako keby tam bolo niečo uvoľnené. Moc sa v tom nevyznám aj by som si to sám rozobral ,ale nemám kde. Garáž by bodla.
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
Zkus zahejbat s vyfukem do stran jestli ti to fakt nemlati o protitepelni kryt, ty silenbloky nejsou vecny a rano nebo pozde se stavaj volny pak to v nich lita sem tam, taky sem to resil schodou okolnosti vcera, musel sem trochu pootocit sponu na zadnim dile aby se ten vyfuk jakoby prekroutil a nasponoval.
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Takže síce až po 6 týždňoch hlásim
vyriešenie problému. Skôr som sa sem nedostal a doplním to sem hlavne kvôli ostatným ktorí by mali podobný problém a listovali by v starších témach.
Batéria nová - bez údržbová Varta, zatiaľ max spokojnosť.
Pružiny vymenené, zadok auta očividne vyšší. Staré mali odlomené z koncov.
A ten hrkot išiel predsa z výfuku ako tu niektorí radili. Neviem konkrétne kde bola chyba ,lebo auto bola zobrať frajerka. Takže som sa s chlapíkom čo to robil nerozprával. Ale predtým než to tam išlo som pomykal s výfukom z zľava do prava a na ľavej strane o niečo narážal. Po oprave je výfuk už pevný a nehýbe sa.
takže
Batéria nová - bez údržbová Varta, zatiaľ max spokojnosť.
Pružiny vymenené, zadok auta očividne vyšší. Staré mali odlomené z koncov.
A ten hrkot išiel predsa z výfuku ako tu niektorí radili. Neviem konkrétne kde bola chyba ,lebo auto bola zobrať frajerka. Takže som sa s chlapíkom čo to robil nerozprával. Ale predtým než to tam išlo som pomykal s výfukom z zľava do prava a na ľavej strane o niečo narážal. Po oprave je výfuk už pevný a nehýbe sa.
takže