Přenos vibrací motoru do interiéru

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

hipi píše:nemas "blbe" otacky? moc sa vo fyzike nevyznam, ale niektore rotacne zariadenia mozu mat v urcitych otackach vacsie vybracie , proste ked zvysis iba o 50 otacok tak to nezmizne?
Samozřejmě , pokud se jen lehce zvednou otáčky tak to zmizí , ale otáčky jsou předpisové a ani netuším jak je zvednout , to si řídí počítač, krokový motorek , lambda ...atd. Od toho jsou siletbloky aby to nevibrovalo ......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Reklama

mnov

Příspěvek od mnov »

Mě se to chová úplně stejně. Jsem z Ďáblic, tak přijeď, porovnej s mou Nubi a budeš spokojen.
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No srazit se klidně můžem , otom žádná , ale vibrovat to nemá..........alespoň porovnáme komu drnčí víc , musím si dát ještě do kaslíku cédéčka v plastových krabičkách a jsem jasný vítěz :lol:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
mnov

Příspěvek od mnov »

Cédéčka jsem už dávno vyhodil a mám jen jedno MP3 v radiu. :) Jezdím pravidelně do Klecan na modelářské letiště tak se můžem někdy potkat. To, že by to nemělo vibrovat je jasné, ale vzhledem k tomu, že to jede a moc plynu nežere tak to zatím neřeším.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no samozrejme zadne drnceni ci vibrace by se ozyvat nemely.jestli se tak deje nekde se opira motor o karoserii.jestli se motor jen vic chveje nemusi to byt vubec siletbloky ale nevyvazenost motoru.spojka svicky komprese.nevim co to presne delat tak se to da tezko urcit.mame auta co maji najeto pres 200 tis a nic se nechveje a nedrnci.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Brainman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Brainman »

palikx píše:no samozrejme zadne drnceni ci vibrace by se ozyvat nemely.jestli se tak deje nekde se opira motor o karoserii.jestli se motor jen vic chveje nemusi to byt vubec siletbloky ale nevyvazenost motoru.spojka svicky komprese.nevim co to presne delat tak se to da tezko urcit.mame auta co maji najeto pres 200 tis a nic se nechveje a nedrnci.
Mne se nechveje :lol: este
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Tak vyřešeno , byl to ten silentblok na straně rozvodů - vibrace palubky a ten u podlahy taky - bouchání při rozjezdu ( ikdyž na tom , co jsem vyndal to není vůbec vidět ) .

Tímto velice děkuji chlapcům ze servisu ( těm našim ) , za všechno , oni ví .... -i
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“