Novinky na foru
Moderátor: Blue Lanos
Novinky na foru
Tak jsem trosku pridal bannery a planuju dalsi zmeny, co na to rikate?
Hlavne jsem dal pocitadlo na vsechny stranky fora, protoze bylo jen na indexu a dost lidi chodi jen na nexii a lanos a tak se vubec jejich navstevy nezapocitavaly. no docela to jede, ne?
Hlavne jsem dal pocitadlo na vsechny stranky fora, protoze bylo jen na indexu a dost lidi chodi jen na nexii a lanos a tak se vubec jejich navstevy nezapocitavaly. no docela to jede, ne?
Naposledy upravil(a) milosh dne sob bře 20, 2004 08:02, celkem upraveno 1 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
jak jste si vsimli, tak na indexu nyni vidite poslednich 5 prispevku, jeste to nak upravim do tabulky, ale i tak, jak se vam to libi? me teda dost, aspon vim, co uz jsem cetl a co ne
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pridal jsem sem taky statistiku, kde najdete nejnavstevovanejsi prispevky, nejaktivnejsi uzivatele, nejpouzivanejsi smajliky atd..
odkaz nad banner nahore - STATISTIKA
odkaz nad banner nahore - STATISTIKA
a jeste jako dodatek jsem pridal neco malo smajliku, co na ne rikate?
Uz jsem na ne byl zvykly z TUNING FORA, tak jsem je dal i sem
Uz jsem na ne byl zvykly z TUNING FORA, tak jsem je dal i sem
Na zacatek skolniho roku pro vas mam opet neco new
Pokud jste si toho jeste nevismli, tak po kliknuti na nektery z 5-ti nejnovejsich prispevku se dostanete na ten posledni napsany a ne jak to bylo doposud, ze jste vlastne vesli pouze na prvni stranku.
MYslim, ze ted to bude lepsi
Pokud jste si toho jeste nevismli, tak po kliknuti na nektery z 5-ti nejnovejsich prispevku se dostanete na ten posledni napsany a ne jak to bylo doposud, ze jste vlastne vesli pouze na prvni stranku.
MYslim, ze ted to bude lepsi
Brzy jiz bude nova domena a hlavne jako BIG NEWS bude take nova FOTOGALERIE, kam budete moct pridavat fotky
Toto bude platit ale pouze pro registrovane uzivatele
Toto bude platit ale pouze pro registrovane uzivatele
VITEJTE NA NOVE ADRESE, JESTE TOHO MUSIME DOST UPRAVIT, ALE JINAK TO SNAD UZ JEDE OK
Tak je tu dalsi news - FOTOGALERIE
Sem muzete pridavat obrazky, max. velikost je 800x600 a 128kb.
Jeste to neni plne funkcni na 100%, protoze na serveru, kde ted "fungujeme" neni zatim asi doinstalovan programek na zmensovani fotek. Tudiz je nutno k fotce vzdy jeste pridat i miniaturu
Doporucuji na toto program Zoner Media Explorer, je to cely CZ a dost dobry. www.zoner.cz
Sem muzete pridavat obrazky, max. velikost je 800x600 a 128kb.
Jeste to neni plne funkcni na 100%, protoze na serveru, kde ted "fungujeme" neni zatim asi doinstalovan programek na zmensovani fotek. Tudiz je nutno k fotce vzdy jeste pridat i miniaturu
Doporucuji na toto program Zoner Media Explorer, je to cely CZ a dost dobry. www.zoner.cz
Pridal jsem nový PORTÁL - https://www.chevroletclub.cz/portal.php
diky kteremu uz tento web neni jen forum, ale proste komplet Daewoo Club se vsim vsudy
Sice na tom jeste pracuju, ale zaklad uz vidite, jak to bude asi vypadat
Snad se vam to bude libit
diky kteremu uz tento web neni jen forum, ale proste komplet Daewoo Club se vsim vsudy
Sice na tom jeste pracuju, ale zaklad uz vidite, jak to bude asi vypadat
Snad se vam to bude libit
Novy odkaz na E-SHOP, pokud jste si toho jeste nevsimli
Jde o obchod http://WWW.AUTODILYKRC.CZ coz je jediny obchod s autodily pro vozy Daewoo, kde maji tak obsahly sortiment
Zasilaji take na dobirku a pri zaslani objednavky mailem je sleva !!!
Jde o obchod http://WWW.AUTODILYKRC.CZ coz je jediny obchod s autodily pro vozy Daewoo, kde maji tak obsahly sortiment
Zasilaji take na dobirku a pri zaslani objednavky mailem je sleva !!!
Tak co rikate na novy vzhled fora?
Pokud se vam nezobrazuje, zrejme bude nutne se znovu odhlasit a prihlasit
Pokud se vam nezobrazuje, zrejme bude nutne se znovu odhlasit a prihlasit
- Blue Lanos
je to uzasneee
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Dik, jeste musim predelat ikony na CZ a bude to OK. A mozna nake uplne nove smajly
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
Novy vzhled nefunguje s fotogalerii, takze jsem zatim dal jeste ten stary a na novem budu dnes pracovat, aby pod nim fungovalo vse co mame v tomto navic