prekvapko za zásterkou
Moderátor: Blue Lanos
prekvapko za zásterkou
Dnes som mal dole predné koleso a len tak ma napadlo že skúsim dať dole prednú zásterku. A ono sa za ňou shovávalo za hrsť nachytanej špiny, ktorá celkom dobre držala vlhkosť. Odporúčal by som si to skontrolovať, aby nás za nejaký čas neprekvapila hrdza.
Kalos hatchback 1.2, LPG červená 73L 105000km
- Reklama
Re: prekvapko za zásterkou
no já jsem dneska postával u auta a všimnul jsem si, že mi leze zpoza dveří list , tak jsem je otevřel a ejhle! za zástěrkou je taková solidní dutina a v ní mi klíčí docela hustý prales kytek trochu jsem to vydlubal drátem, ale tuším, že budu muset provést důkladnou očistu s demontáží zástěrek no a pohled za druhou přední zástěrku byl stejný i když už né tak překvapivý... jenom doufám, že to tam nebude rezavé...hroch píše:Dnes som mal dole predné koleso a len tak ma napadlo že skúsim dať dole prednú zásterku. A ono sa za ňou shovávalo za hrsť nachytanej špiny, ktorá celkom dobre držala vlhkosť. Odporúčal by som si to skontrolovať, aby nás za nejaký čas neprekvapila hrdza.
Re: prekvapko za zásterkou
Dobré upozornenie-treba na to teda dať pozor-dík!!!!
tak toto som tiež svojho času riešila ... https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=6486
v prvom momente som mala pocit, že to auto je nedorobok, ale vraj tak je to aj na iných Kalosoch.... po tejto suchej zime to tam vyzerá dobre. Tú minulú to vyzeralo podstatne horšie... na pravej strane som mala zmes lístia a blata.
v prvom momente som mala pocit, že to auto je nedorobok, ale vraj tak je to aj na iných Kalosoch.... po tejto suchej zime to tam vyzerá dobre. Tú minulú to vyzeralo podstatne horšie... na pravej strane som mala zmes lístia a blata.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
me to povidej me tam do konce jednou proklicil nejakej strom
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
ja sem na to prisel az ted kdyz sem daval letni, koukam jako puk z podbehu lezou vetve nejdriv sem si myslel ze sem nikde sebral nejakou vetev ale kdyz sem za to potah tak se mi ven vyvalil koren z hlinou asi tak o velikosti pesti , ze bych zacal tam pestovat travu
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči
Dovoz aut zD
ted VOLVO 1.9TDi
Holt bezpeči je bezpeči