Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Vo tom žádná,ja jsem a vždy budu Čechoslovák,to že to ňácí gaučoví poliktici rozdělili pro mně nic neznamená..... ;) a jinak co se týče značky Sencor to Tě peho vítám v klubu neboť jsem velký fanda této značky! :lol: :lol: :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Me se libi,ze to radio ma USB a ze do nej jednoduse pichnu flashdisk a nemusim delat zadny cedecka,pak to z toho flashdisku smazu a hodim tam jiny...a je to malinky oproti cedecku...mam vyhlidlej jeden 4 GB za 1000 a nejaky drobny...coz je super cena...je ve sleve z 2500 tusim takze bomba...kouknete na www.alza.cz ceny maji paradni a dobry akce...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:mam vyhlidlej jeden 4 GB za 1000 a nejaky drobny...coz je super cena...je ve sleve z 2500 tusim takze bomba...
Rozhazovaci! ;) Zrovna vcera ode me bracha dostal 4GB, ktery stal cca polovinu Tve "super" ceny. 8)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

A jaka znacka???Muzes mi tedy prozradit,kde ho za takovou cenu sehnat???
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak jsem si dneska udelal vylet Legou do Ceskeho Krumlova a cesta parada,byla to moje prvni delsi trasa s Legou a musim jedine pochvalit pohodly...pak jsem jel jeste na Melnik a najel celkem 450km...a prumerna spotreba i po mensi zacpe ve ktere jsem uvizl 8,3 litru benzinu,takze jsem moc spokojenej... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

ObrázekHovorým že Lega je voz na dlhé cesty Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To teda je...mam problemy se zadama a casto me v aute bolej,ale u Legy jsem nepocitil sebemensi bolest... ;) Takze obstala na jednicku... ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No jo a já využívám i bedrovku tak že stebou mohu jenom souhlasit že je to pohodička Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tu ja ani moc nevyuzivam,nastavil jsem si ji jak mi vyhovuje a uz na ni nesaham... ;)
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Nevite v jakem shopu sehnat tesnici gumy okolo dveri a okolo oken,silene mi do auta fouka...pri stovce je to des,ze mi zalehaji usi... :evil:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak já mám dojem že to je choroba Legy ale asi nie len jej ale i dalších Daewátok :lol: Mne tam taky fučí a dokonca to bolo počuť aj na fungel novej na ktorej som služobne jazdil hold to zatial nerieším lebo po včerajšku keď som sa konečne dokopal a vymenil som rozvody a pumpu a remeň tak som finančne vyčerpaný a pre tento rok je to šlus a na budúcí uvidíme :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Myslis,ze by pomohlo vymenit ty gumy,nemam predstavu kolik tak budou stat ale pristi mesic to budu davat na vymenu oleje tak,ze bych se zkusil optat i na ty gumy...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To nemám ani šajnu len najhoršie na tom je že jeden známi ktorý má bordovú legu dával nové tesnenia okolo dverý aj dáke do okien no a vraj mu to nepomohlo smola je že pred mesiacom havaroval a neviem či ju nebude chcieť predať na súčastky tak by som asi vyskúšal to tesnenie a poprípade sa ho spýtam a dám Ti možno zajtra vedieť :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ojoj...to je teda na hov**,me tam fouka opravdu hrozne,na dalnici pomalu nemuzu,protoze je tam k nevydrzeni... :cry:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Neviem to nájsť dakde tu bolo také téma čo s tým jo ale já to až také zlé nemám len pri vyššej rýchlosti hlavne na mojej strane to dakde hore fučí a ješte keď som dal na okná tie deflektory tak to fakt bolo hrozné což ma napadá že já mám skôr podozrenie že mi to fučí cez okno tak neviem ale ako hovorým toto sa bude riešiť najskôr o rok lebo nezateká tak nech si fučí :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“