Maximalka
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Každou tuto fotku většinou dělají spolujezdci, ne řidič. A nevím, jakou má souvislost velikost auta s rychlostí. Asi Ti to dvakrát větší auto tolik nejedestefan píše:Ste samovrahovia ???
Ešte si to foťte v tej rýchlosti a nedržte volant !!!
Takto rýchlo som ešte ani ja Esperko neprehnal a to
dva krát väčšie auto.
Radšej sa tu pretekajte kto má nižšiu spotrebu.
A pokud někdo nevěří těm fotkám, nemusí.
co ja vim, fotil to ondrasVojta píše:Každou tuto fotku většinou dělají spolujezdci, ne řidič. A nevím, jakou má souvislost velikost auta s rychlostí. Asi Ti to dvakrát větší auto tolik nejedestefan píše:Ste samovrahovia ???
Ešte si to foťte v tej rýchlosti a nedržte volant !!!
Takto rýchlo som ešte ani ja Esperko neprehnal a to
dva krát väčšie auto.
Radšej sa tu pretekajte kto má nižšiu spotrebu.
A pokud někdo nevěří těm fotkám, nemusí.
No musím přidat taky jeden příspěvek.Mám 1,0 a při cestě Praha - Beroun tak před Berounem je kopec na dálnici a tam mi Matýzek ukázal 175 a pak už to nešlo - nehledě že jsem začal mít strach je to přece jenom malé auto a na tyhle rychlosti není stavěnej.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem kdysi jel s Matizem tusim tachometrovych 170km/h Jo a auto se chovalo v pohode, ptz jsem tam mel snizene sportovni pruziny
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje