Delší dobu řeším problém s drnčením celého vnitřku auta při volnoběhu. Předem podotýkám , že motor jde normálně , nemá špatné svíčky , jde na 4 válce ... atd., tam to neřešte , porovnával jsem jinou Nubiru a když položím při volnoběhu ruku na motor , u obou se chvěl stejně, ve stejné situaci položím ruku na palubku a u mojí cítíš chvění u jiné ne , nebo o hodně míň . Problém bude v silentblocích uložení motoru. Včera jsem měl chvilku , tak jsem to procházel a dokonce jsem vymontoval ( po podložení motoru) ten na sraně rozvodů. Takový silentblok jsem viděl poprvé

, je zřejmě olejový , ale nevím , jestli není špatný , mastný není , ale zespoda je strašně měký , jakoby byl prázdný , na boku má jakoby zátku , takový malý červík , ale imbus tam nepasuje , mám pocit , že je to čtyřhran ... pokud jste ho někdo měnil , dejte vědět .....
No, dal jsem to spátky a drnčí to dál , koukal jsem na ten u převdovky ( na tý podkově , ten mi příjde v pohodě a oproti tomu u rozvodů podstatně víc pruží , na straně rozvodů je to jakoby dost natvrdo , taky je to tlak dolů ......
A co ten spodní ( zadní ) , tam jsou pružný uložení dvě , je to taková " kost " , jak zjistit , jestli to není tohle???
Ještě mě napadlo , ...vlnovec .., ale je tam origo , není nahrazen trubkou , a celý výfuk je v gumách a je naprosto bez vibrací ....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e