Konečne som ju videl
Moderátor: Blue Lanos
Konečne som ju videl
Keď som sa vracal z Nemecka, tak ma na českej D1ke pár km pred odbočkov na Humpolec (aspoň myslím) predbehla krásna Ewanda v čiernej metalíze na pražských značkách.
Sa priznajte, kto to bol:-)
Sa priznajte, kto to bol:-)
- Reklama
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já už potkal asi 4 Evandy, za ty 2 roky co jsem Daewroleťák. Na to jak je to hezký auto se jich prodává asi málo. Holt socka Daewrolet se snažila nacpat někam na co nemá. Bohužel u nás je střední třída braná jako limuzíny nebo něco extra kdežto to maji bejt obyčejný auta na pohodlný cestování s rodinou. Já bych do Evandy třeba šel kdybych na ní měl... a pak taky na její servis
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
-
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je v tom že Evanda je trocha hranatá a prístrojovka je už taká dosť bežná nakolko Lega je okrúhlá a palubka je taká aká sa málokde vyskytuje vlastne pre mna je palubka to najkrajšie čo som kedy videl není v ní žiadna uniformovanosť je proste jedinečná aj keď Evanda na tom tiež nieje zle predca sa len podobá iným vozom
-
- Kontaktovat uživatele:
Ale jiste mne sa EVANDA jinak velmi páčí a stemi budíky máš uplnou pravdu lebo alfa sa páči asi každému Len mne sa páči na Lege taká zvlášnosť že sa vlastne netvárý ako limuzína to však nemení môj náhlad na EVANDU a ver že až budem museť meniť vozidlo tak EVKA je jistým nástupcom Tu je jedna z kolegiň mojej Legy
škoda že tu dnes nieje biela tá sa k mojej hodí viacej
škoda že tu dnes nieje biela tá sa k mojej hodí viacej