Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Je treba dat krasasavici po zime trosku do pucu :lol: Jinak jsem si taky vsiml ze tam mas bilou kolegyni :P ale mel by se k nam pripojit a povykladat :lol:
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já som fanatik a čistím stále jedna skvrnka a už čistím zvenka i zvnútra no proste moja choroba dokonca aj na služobnej T-815 a tam udržovať čistotu je hrôza :lol: :lol: :lol: No a Pali by si mohol s nami pokecať :D Jo jinak pred bielou som mal striebornú metalízu a musím podotknúť že to je farba k nezaplatení lebo to aby na nej bola videt špina tak si ju nesmel umývať minimálne 2 mesiace v zime no a to isté som si myslel o bielej ale je to hrôza lebo vžetko je na nej vidno :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Proč nepíšeš česky??? :P Jo a o bílé barvě mi nemusíš nic říkat,měl jsem 3 auta bílé a už opravdu nikdy více...Jinak mám taky rád čisté autíčko :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ako má 21 ročný slovák písať když před tím byl 21 roční čech :lol: :lol: :lol: Proste vždycky píšu právě tak jak mne napadne a hlavne aby ste se vy čechúnci nazapomneli slovačinu :lol: :lol: :lol: A bílá no to je tak já jí mám zase velmi rád proste se mám rád svetlý barvy a Lega v bílí je taková zvláštní a čistení auta mám jako hoby :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jasně v poho,piš jak chceš,to byl jen dotaz :P Ty si vlastně taková narodnostní križovatka... :D :D :D Skoda že si tak daleko,když máš to čištění jako hoby tak bych se často stavil na navštěvu... :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nó křižovatka sem jako Brno protože sem narozenej v Čechách mám Německou národnost ,Slovenskou příslužnost a bydlím skoro v Maďarsku :lol: :lol: :lol: Dobrý né :lol: :lol: :lol:
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

No tak to je teda total koktejl,to si jak pouliční směs :D ale máš aspoň výhodu si téměř všude doma! :lol: :lol: :lol: To ja mam čistokrevný rodokmen český :lol: :lol: :lol:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nó já si vlastne stále říkám že sem ČechoSlovák a hotovo :lol: :lol: :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

-peha- píše:Nó křižovatka sem jako Brno protože sem narozenej v Čechách mám Německou národnost ,Slovenskou příslužnost a bydlím skoro v Maďarsku :lol: :lol: :lol: Dobrý né :lol: :lol: :lol:
to máš jedno jaká je národnost, hlavně že ti rozumíme. A potom jsi hlavně Tepličák, což je také mé rodné město.
Obrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jasné já totiž nemám vúbec problémy s národnostmi a dokonce vlastne naše dva národy budu navždy považovat za jeden :lol: vono všechno soužití záleží na lidech no a o tom jací sme tady se nemusí vúbec polemizovat proste jednotky :lol: :lol: :lol:Jo bych nezapomnel tak Tepličáci sou jednotky a fajn chlapi né :?: :lol: :lol:
V.Brousek

Příspěvek od V.Brousek »

-peha- píše:Jasné já totiž nemám vúbec problémy s národnostmi a dokonce vlastne naše dva národy budu navždy považovat za jeden :lol: vono všechno soužití záleží na lidech no a o tom jací sme tady se nemusí vúbec polemizovat proste jednotky :lol: :lol: :lol:Jo bych nezapomnel tak Tepličáci sou jednotky a fajn chlapi né :?: :lol: :lol:
Nejenom Tepličáci, ale všichni DaewáciObrázek
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Chlapci ja se tak tesim na Baldovec,ale zatim nemam s kym jet...Leganzicku uz mam konecne prezutou na letni a pristi vikend uz bude novy radio,takze to bude parada... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

šak je to tu coby - dup :lol: :lol: :lol: Vlastne čo za gumy si kúpil teda značku :D A rádio je čo zač :D
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Gumy Matador MP42 Elite 2...kupoval jsem je pres nejlevnejsipneu.cz a kdyz jsem je kupoval tak byly na sklade,objednaval jsem je 3.3. a dorazili mi 3.4. a to je u nich termin dodani 3-7 dni,maximalne 10 a trvalo to mesic...no to je fuk,hlavne,ze jsou...radio beru starsi od kamose,tu je odkaz http://autoradia.roadstarshop.cz/autora ... ?zbozi=459 je rok stare a necha mi ho za 1500,- a budu to mit i s montazi... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Vše dobré lebo to sú gumy ktoré som chcel aj ja ale vyšlo to jinak no a to rádio za tu cenu jo jinak ja mám doma dom.kino,DVD recorder a vežu SENCOR :lol: V robote máme DVD a v OPLI som mal od Sencoru zozík aj eqalizer takže mne sa tá značka páčí a musím zaklopať zatial bez problémov :lol: :lol: :lol: Tákže si nakúpil na jednotku s hviezdičkou :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“