Nexia^2 project
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, zatím jsem jel jen asi 15 kilometrů, ale už na tak krátké trase jsem poznal, že v zatáčkách je auto jistější. Ale to jsem čekal, stejně se chovala Nexie i se sériovým motorem a rozpěrou. Jde rychleji projíždět zatáčky a lépe manévrovat.Rado píše:Ivan: Uz mas odskusane aj na ceste?....je tam citit zmena stability a tak podobne? Uz by si pomaly mohol jazdit aj nejake race do vrchu
Díky všem za podporu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Takový normální, už to není tak hlasité, jak to bývávalo...mipo píše:Hlavne sa teš na zvuk!-peha- píše:...hlavne sa teším na oční kontakt s velkou NESSI
Nexia² project
ty plechace maj neco do sebe, ale moh si sundat poklice, to by bylo race, ted to je spis jak kdyz jedes z Lidlu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Mildo, věř mi, že je to lepší s poklicema než se koukat na ty zrezlý zimní kolamilosh píše:ty plechace maj neco do sebe, ale moh si sundat poklice, to by bylo race, ted to je spis jak kdyz jedes z Lidlu
Nexia² project
Ivan píše:Mildo, věř mi, že je to lepší s poklicema než se koukat na ty zrezlý zimní kolamilosh píše:ty plechace maj neco do sebe, ale moh si sundat poklice, to by bylo race, ted to je spis jak kdyz jedes z Lidlu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
myslim ze to nehroziBajo píše:Nieco sa uz zacina rysovat, tak ufam ti Ivane vyruste konkurence
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Těším se.Bajo píše:Nieco sa uz zacina rysovat, tak ufam ti Ivane vyruste konkurence
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se byl objednat do válcové zkušebny výkonu a myslím, že ještě do srazu budu mít grafy. Musím ještě do třetice upravit sání a nachystat několik věcí na měření, ale myslím, že to stihnu.
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
http://www.emuni.cz/viewtopic.php?t=905
Zde jsou výsledky dnešních sprintů v Brně na okruhu. Moje umístění... nic moc...
Zde jsou výsledky dnešních sprintů v Brně na okruhu. Moje umístění... nic moc...
Nexia² project